Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13020, 20

Як штрафуватимуть п’яних водіїв на дорогах: усе, що про це треба знати

В Україні посилили відповідальність водіїв, що сідають за кермо в нетверезому стані. Відтак, штрафи за п’яне водіння збільшили у три рази. Крім цього, правопорушників також позбавлятимуть права керування автомобілем – мінімум на рік.

Які питання розглядатимуть на сесії депутати облради

26 липня відбулося засідання президії Закарпатської облради, де розглянуто питання, внесені на розгляд депутатів під час проведення 28 липня пленарного засідання четвертої сесії. Участь у засіданні взяв голова ОДА Геннадій Москаль.

Майже 31 мільярд – товарообіг на Закарпатській митниці ДФС

Станом на 1 липня 2016 року в Закарпатській митниці ДФС на обліку перебуває 3750 осіб, які здійснюють операції з товарами. Зовнішньоекономічну діяльність у червні здійснювали 959 суб’єктів господарювання.

Німецькі спеціалісти проводять тренінг закарпатським прикордонникам

Цього тижня на базі відділу прикордонної служби «Ужгород» Чопського загону, розпочався курс навчання для   прикордонників Західного регіонального управління за участі представників поліції Німеччини.

Дівчина йшла у гори і зустріла ґвалтівників у лісі

Правоохоронці Рахівського відділення поліції затримали трьох жителів села Ясіня, які пограбували туристку з Києва та намагалися її зґвалтувати.

Зниклу "безвісті" в Ужгороді чеську туристку знайшли на території Угорщини

Як з’ясували ужгородські правоохоронці, зникла Віталія Тлапакова опинилася на території Угорщини.

Кум Віктора Балоги Олег Диба за побиття журналіста відповість перед законом (відео)

Ужгородський міськрайонний суд нині має розглянути справу про побиття в Ужгороді біля міськради колишнього головного редактора видання «Вся Закарпатська Правда» Віталія Голуба.

В Ужгороді буревій ламав білборди, рвав електродроти, зривав вивіски та валив дерева на автівки

Шквальний вітер, котрий пронісся середмістям закарпатської столиці кілька годин тому, наробив чимало лиха: дерева падали та виривало з корінням просто на припарковані авто.

До уваги мешканців вулиць Лавріщева і Гагаріна, води не буде 3 дні!

У зв’язку з необхідністю проведення планової промивки резервуарів питної води на ПНС “Лавріщева” 27, 28 та 29 липня з 23:00 по 6:00 ранку подача води здійснюватися не буде.

У лісах Тячівщини з'являться нові зони відпочинку

У 2016 році в угіддях Мокрянського держлісгоспу лісах заплановано облаштувати нові загальнодоступні організовані зони відпочинку. Як розповів директор господарства Володимир Куцин, де вони з'являються визначать до кінця цього року.

У Ботанічному саду в Ужгороді пройде креативний захід (АНОНС+АФІША)

28 липня у Ботанічному саду в Ужгороді — унікальна мистецька подія.      

Як отримати пільгу на землю у Закарпатті

Фізична особа – власник земельної ділянки, яка має документи, що посвідчують право такої особи на пільгу, звільняється від сплати податку. Щоб не сплачувати податок необхідно подати до контролюючого органу за місцезнаходженням земельної ділянки відповідну заяву в довільній формі.

Проблема «Суржика» в українській мові

Жертвами цієї , як кажуть, немаловідомої мовної хвороби, є люди, які щоденно спілкуються і сприймають інформацію як мінімум на двох мовах.

Аналітика: Як захистити наше життя. Прості рецепти від Бродського

Михайло Бродський, глава редсовета сайта "Обозреватель" (мовою оригіналу): "Я обращаюсь к нашей власти - к президенту, правительству, депутатам, особенно к парламентариям-женщинам; а также к правоохранительным структурам с призывом уделить максимальное внимание такой ценности, как человеческая жизнь".

#goHereygo – в Ужгороді стартувало "Селфі з олімпійцем"

Ужгородців і не тільки запрошують долучитися до флеш-мобів, які проходять по всій Україні на підтримку олімпійців.

На Воловеччині створять гідрологічний заказник

Гідрологічний заказник створять з метою збереження біорізноманіття природних екосистем Карпат

Ужгороду повертають його історичне обличчя (відео)

Повернути Ужгороду його історичне обличчя. В обласному центрі Закарпаття триває масова реконструкція історичного центру. Містяни з розумінням ставляться до цих процесів, будівельні ліса – їм не заважають.

26 липня - день найголовнішого янгола Гавриїла і важкої праці

Здавна люди проводили у цей цень багато часу в полі, а вдома практично ніхто не сидів

Ремонт доріг по-ужгородськи (відео)

Ремонт для галочки? Дорогу біля будинків на вулиці 8-го березня проклали минулого року перед виборами. Швидко й гарно – асфальтування кількох десятків метрів біля під’їздів завершили рекордно швидко.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат