Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12940, 20

Mercedes інвестує в Угорщину $1,1 мільярди на створення ще одного заводу

Він розрахований на 2500 нових робочих місць, і має запрацювати до 2020 року.

Мило від ужгородки Ніки: як 10-річна дівчинка стала миловаром

Учениці 5-го класу ужгородської ЗОШ №3 Ніколь – всього 10 років, а вона вже має власний невеличкий бізнес, непогано заробляє і мріє колись відкрити цілу мережу магазинів, в яких продаватиметься її натуральна косметика ручної роботи.

І сміх і гріх: В мережі жартують над встановленням тераси на Корзо

На відміну від більшості ужгородців КлуніДжорджаклуні підтримують зведення тераси на Корзо й пропонують міському голові та виконкому ще декілька креативних ідей як покращити місто. Дивіться список креативних ідей в стилі "розгул рогулізму"

Відкриття фотовиставки "БУДНІ"— народження вільної України очима угорського фотокора

Шановні колеги-журналісти! Генеральне консульство Угорщини у м. Ужгород запрошує Вас на відкриття виставки прес-фотографій під назвою «Будні» угорського фото-митця Банкуті Андраша.

Гройсмана просять відкликати законопроект про блокування сайтів без рішення суду

Національна спілка журналістів України, Асоціація “Незалежні Регіональні Видавці України”, Українська Асоціація Медіа Бізнесу 2 серпня звернулися до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням відкликати законопроект 4629 щодо блокування сайтів без рішення суду та внести до парламенту новий закон, розроблений за участю шістнадцяти громадських організацій.


Які шанси у закарпатських політиків взяти участь у виборах до парламенту

У середу, 3 серпня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання на тему: «Закарпатський політикум та майбутні вибори до Верховної Ради

В УжНУ оприлюднили рейтингові списки вступників

Першого серпня Ужгородський національний університет оприлюднив списки абітурієнтів, які за результатами вступної кампанії отримали право навчатися за державним замовленням,

Москаль обіцяє авторів фейку змусити шампунем вимити асфальт до озера Синевир

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль погрожує тих, хто займається інформаційними провокаціями, спіймати й змусити шампунем мити новий асфальт до Синевирського озера.

В Ужгороді відбудеться прем’єра документальної вистави «Вам тут не демократія»

6 серпня у м. Ужгород покажуть відверту виставу, що змусить розібратися, якою ж має бути наша держава.

У Боздошському парку патрульні змагались у велоспорті

На двоколісні байки сіли 16 полісменів: по 2 з кожної роти. Під час заїзду поліцейські мали подолати дистанції: 5 км для жінок та 10 км для чоловіків.

Агенти змін ProZorro починають свою роботу на Закарпатті

Вже всі держзамовники перевели свої закупівлі в ProZorro. Новий закон, нова система, тож дуже багато питань надходить від замовників. Зважаючи на це Агенти змін ProZorro особливо інтенсивно проводять навчання по регіонам.

У Закарпатті ввели мораторій на передачу державної землі у приватні руки

Депутати Закарпатської облради ввели мораторій на передачу в приватну власність земель сільгосппризначення державної власності за межами населених пунктів краю.

Нічого особливого. Просто цей ужгородець зробив все правильно

Напевно, це ознака незрілого, несформованого суспільства, коли звертає на себе увагу факт, що людина просто вчинила так, як потрібно. Адже такі речі повинні стати повсякденними, звичними. Але, на жаль, у нас поки не стають.

Головний архітектор не будує будівлі, він будує Ужгород

На посаду начальника управління містобудування та архітектури, головного архітектора Ужгорода він призначений 29 липня 2016 року.

Посол Ерно Кешкень: Те, що заявляє Jobbik – не є позицією влади Угорщини

Дипломат закликав розділяти офіційну позицію уряду та партії влади з позицією інших політичних сил Угорщини.

Двоє закарпатських арештантів починають голодування разом із Савченко

двоє чоловіків, які наразі перебувають за гратами в Ужгороді від завтра починають голодування в знак солідарності із Надією Савченко.

Орбан вважає, що для Угорщини та ЄС буде краще, якщо переможе Трамп

Про це він заявив наприкінці липня, перебуваючи з візитом до румунського міста Беїле-Тушнад, де компактно проживають етнічні угорці.

Закарпатські контрабандисти «пересіли» на дрони. За політ заробляють до 500 євро

Минулої суботи вночі, 30 липня словацькі правоохоронці зафіксували ноу-хау закарпатських контрабандистів – дрон, який перевозив цигарки.

Об’єднання територіальних громад подібне... одруженню — Москаль

Москаль вважає, що "об’єднання територіальних громад – це наче одруження, до якого слід підходити обережно й тільки на добровільних засадах. Бо розлучення буде дуже болісним…»

В Ужгороді суд оголосив вирок чоловіку, який привселюдно вбив собаку

Стало відомо, що Вадиму Балабохіну, який у лютому привселюдно відрізав голову собаці і ходив з нею містом, Ужгородський міськрайонний суд виголосив вирок.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат