Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12920, 20

Валерій Мурга: «Лісові розсадники – гарант примноження лісових угідь Закарпаття»

У системі Закарпатського лісового та мисливського господарства вибудувана і успішно функціонує система лісорозведення та лісовідновлення.

Закарпаття вирішило, як боротися з корупцією, контрабандою і організованою злочинністю (ФОТО)

Закарпатські обласні обранці затвердили Регіональну програму боротьби з контрабандою, організованою злочинністю та корупцією на 2016 – 2020 роки.

В Ужгороді зіграли "Uzhgorod Cup" з баскетболу (ФОТО)

6 серпня у місті над Ужем відбулися матчі етапу чемпіонату України з баскетболу 3х3 "Uzhgorod Cup" (Відкритий чемпіонат Закарпатської області). 29 команд зібрались визначити найсильнішу команду краю у трьох категоріях.

Найбільшим ворогом України, можливо, є її лідери

Найгіршим ворогом України можуть бути її ж лідери. Про це на сторінках видання Foreign Policy, яке часто публікує критичні статті щодо діяльності уряду України, пише Аскольд Крушельницький.

Екотабір «Школа у природі» вже 16 років учить молодь дбати про довкілля

Сьогодні частка природно-заповідних територій в Україні (6 %) майже збігається з часткою сміттєзвалищ (5 %), тоді як у Швейцарії, скажімо, перші становлять 33 %.

Чиста свідомість: Як Чоп вирішить екологічне питання води?

Закарпатці гублять свою воду, а вода відповідає їм навзаєм. Допоки ми живемо у своєму коконі за принципом «моя хата скраю», вся область потерпає від екологічного лиха. Тотально. Проблема у водопостачанні й очищенні стічних вод. Іншими словами, у нашому здоров’ї.

Українські політика: Де щирість, а де популізм

Список популістів серед українських політиків поповнився колишньою російською полонянкою Надією Савченко. Владі потрібен був герой, щоб тримати в тонусі народ і нагнітати істерію.

Закарпатське підприємство – «ЛІДЕР ГАЛУЗІ УКРАЇНИ-2016»

Відоме своєю економічною діяльністю підприємство «БУДМЕДІНДУСТРІЯ», що базується в місті Мукачево, днями отримало цілком заслужену всеукраїнську відзнаку від Національного бізнес-рейтингу-2016 як «Лідер галузі-2016» за відкритими економічними показниками.

Виконком дозволив звести посеред історичного Корзо терасу площею 40 кв. м

Цього тижня ужгородці були здивовані й обурені тим, що в історичному місці, посеред вул. Корзо раптом почали зводити об’ємну споруду. Мало того, що вона з’явилася «не в тому місці», вона величезна, а ще під її встановлення попсували бруківку.

На площі Народній в Ужгороді запускають вільний Wi-Fi

На День Незалежності, 24 серпня, на головній площі Закарпаття, де розташована будівля обласної державної адміністрації, з’явиться бездротовий Wi-Fi-доступ до інтернету.

Досвід водіїв: чому ввозити авто з Європи після зниження акцизів так і не стало вигідно

Зниження із 1 серпня акцизів на автомобілі з Європи не спричинило купівельного буму.

Депутатка Іршавської райради від ЄЦ пішла шляхом Балоги та побила голову фракції «Самопомочі»

Вчора депутатка від партії Віктора Балоги «Єдиний Центр» Анна Білей, яка є директором Кушницької школи накинулася та побила голову фракції «Самопоміч» Ольгу Чедрик.

Угорщина обіцяє підтримку жителям Закарпаття, і не лише угорцям

Посол України в Угорщині Любов Непоп провела зустріч з Уповноваженим Уряду Угорщини з питань координації розвитку області Саболч-Сатмар-Берег (Угорщина) та Закарпатської області Іштваном Грежою, інфорує МЗС України.

Як Мукачево відреагувало на переселенців (СТАТТЯ+ФОТО)

Публікуємо історію родини з Харкова, у якої стався інцидент у Мукачеві.

Мінрегіонбуд пропонує Закарпаттю розглянути доцільність перебування на посадах голів РДА

Поданий у облдержадміністрацію проект «Про добровільне об’єднання територіальних громад с.Нижнє Селище Нижньоселищенської сільради, сіл Копашнево, Хустець, Лунка, Поляна Копашнівської сільради в Нижньоселищенську об’єднану територіальну громаду з центром у Нижньому Селищі» не відповідає Конституції та законам України.

Тих, хто краде ліс на Рахівщині, вдалося зняти на відео

У Великобичківському лісомисливському господарстві лісівники затримали «лісових контрабандистів» із краденою лісопродукцією, повідомила прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

Ресторатор Левицький розповів про розробку і будівництво тераси на Корзо

Після учорашнього скандалу зі зведенням тераси ресторану "Фабрика Другетті" на вулиці Корзо, власник закладу, ресторатор Роберт Левицький зустрівся з журналістами

Від 5 серпня в Ужгороді зʼявиться велопатруль

Завтра, 5 серпня, пішохідну частину центра Ужгорода почнуть патрулювати поліцейські на велосипедах. Про це сьогодні під час урочистостей до Дня Національної поліції повідомив речник УПП міст Ужгород та Мукачево Ернест Завадський.

Експерти:Тераса на Корзо порушує архітектурні норми й спотворює "старе місто"

Свою точку зору на встановлення скандальної тераси на центральній вулиці Ужгорода висловили архітектори та активісти. Вони звернулися до ЗМІ, щоб донести свою позицію.  

Перший тепловоз на відновленій дитячій залізниці в Ужгороді поведуть Іван Груник і Геннадій Москаль

24 серпня в Ужгороді урочисто відкриють відновлену дитячу залізницю, ремонту якої домігся Геннадій Москаль. Програма відкриття зараз розробляється й буде оприлюднена додатково, однак уже відомо, що поїздки будуть безкоштовними, а в перший рейс локомотив поведуть особисто голова ОДА Геннадій Москаль та начальник Львівської залізниці Іван Груник (саме Львівська залізниця взяла на себе левову частку витрат на відновлення дитячої залізниці в Ужгороді). При цьому І.Груник буде машиністом, а Г.Москаль – помічником машиніста.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат