Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12860, 20

Більше тисячі закарпатців отримали державні нагороди та відомчі відзнаки в нинішньому році

Більше 20 закарпатських військовослужбовців удостоїлись відзнак Президента України, вдвічі більше закарпатців були нагороджені Міністром оборони України. Про це повідомили в закарпатському обласному військовому комісаріаті.

Москаль: «Розруха і розгул контрабанди не на кордонах, а в головах наших нардепів»

– На Закарпатті вже другий тиждень працюють співробітники Головного управління «К» СБУ, які приїхали сюди для боротьби з контрабандою. – Заявляє голова ОДА Геннадій Москаль. –   У ніч на сьогодні в область заїхали п’ять автомобілів зі співробітниками спецпідрозділу по боротьбі з контрабандою Державної фіскальної служби України

Затримання судді Ротмістренка: вміст алкоголю становив 2,24 проміле

В Ужгородському міськрайонному суді прокоментували затримання судді під час водіння авто у   стані   алкогольного сп’яніння.

Завтра в Ужгороді освятять дзвони та хрест над дзвіницею Преображенської греко-католицької церкви

У свято Преображення Господнього в м. Ужгород, під час святкової служби Преображенської (Цегольнянської) греко католицької церкви, об 11.00 київського часу відбудеться посвячення трьох дзвонів та хреста над дзвіницею.

В Ужгороді вода буде за графіком

Публікуємо повідомлення від адміністрації КП «Водоканал м. Ужгорода» про тимчасовий перехід на подачу води за графіком у зв’язку з проведенням підрозділом «Закарпатські МЕМ» планових робіт.

Ужгород матиме 100-метровий прапор (ФОТО)

В Ужгороді до Дня Державного Прапора пошили 100-метровий жовто-синій стяг.

Понад тисяча закарпатців почали працювати офіційно

Завдяки спільним заходам, які цього року здійснюють органи фіскальної служби Закарпатської області спільно з представниками виконавчої та місцевої влади, протягом семи місяців 2016 року легалізовано працю 1009 найманих працівників.

Як   жив і працював ФРІ- табір «A.L.L. RIGHTS»-2016

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів ФРІ-Табору «A.L.L. RightS»*-2016.

Москаль просить Гройсмана сприяти у спрощенні процесу оформлення «пересічників»

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль звернувся до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, з проханням розробити урядову постанову про порядок митного оформлення тимчасового ввезення на митну територію України транспортних засобів.

СБУ затримала на хабарі працівника поліції Закарпаття

Оперуповноваженого карного розшуку Ужгородського відділу поліції викрила на хабарництві Служба безпеки України спільно з прокуратурою.

17вагонів нашого лісу, які росіяни   готували вивезти в ЄС, передані як речдок — Москаль

Ужгородський міськрайонний суд розглянув протоколи про порушення митних правил відносно ТОВ «Укрліскомплекс», яке під виглядом паливної деревини намагалося вивезти в Чехію 24 залізничні вагони з українським кругляком

В Ужгороді зграї бродячих псів і відсутня вакцина  

Проблема безпритульних собак в Ужгороді залишається гострою. У понеділок їй було присвячене розширене засідання в Ужгородському прес-клубі. Ініціатором «круглого столу» столу стала група ужгородців, до участі запросили представників влади, громадських активістів, медиків, захисників тварин і всіх, хто володіє ситуацією і може щось запропонувати задля її погодження.

Ващук хоче в ректорське крісло. Суд йому повторно відмовив

21   липня   2016   року відбулося засідання колегії суддів судової палати в цивільних справах Апеляційного суду м. Києва по розгляду цивільної справи за апеляційною скаргою екс-ректора УжНУ Ващука Ф.Г. на рішення Шевченківського районного суду м. Києва від 25 березня 2016 року в справі за його позовом до Міністерства освіти і науки України, третя особа: Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет" про скасування наказу, визнання контракту діючим, поновлення на роботі та зобов'язання вчинити дії щодо нарахування та виплати сум при звільненні   та виплати середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні.

Фото з пожежі на Ужгородщині

14 серпня, о 3:55 до Служби порятунку «101»   надійшло повідомлення про пожежу у надвірній споруді на вул. Арань Яноша, що в селі Ратівці Ужгородського району.

У Тячеві не буде газу

ПАТ «Закарпатгаз» проведе ПТО на двох вулицях Тячева.

Не буде світла на Ужгородщині та Мукачівщині

Публікуємо звернення від прес-служби ПАТ Закарпаттяобленерго.

Де найкраще плавати: Огляд басейнів в Ужгороді (ФОТО)

Кожного літнього сезону ми прагнемо насиченого відпочинку, який, безсумнівно, пов’язаний з водою. Якщо не вдається поїхати на море, можна влаштувати собі чудовий релакс, знаючи відповідні місця в Ужгороді. Йдеться передусім про басейни, які є оптимальним варіантом відпочинку для всієї родини.

«Лісовий дозор» Закарпаття на варті охорони лісів від браконьєрів

У лісах Закарпаття в автономному режимі працюють відеопастки. Камери допомагають виявляти тих, хто нехтує лісовим багатством і порушує закони України. Це забезпечує також найбільш ефективну роботу всієї системи.

Прокуратура у судовому порядку запобігла передачі   земельної ділянки ст."Авангард"

Вищий господарський суд України у серпні 2016 року підтримав доводи прокуратури викладені у касаційній скарзі та скасував судові рішення місцевого та апеляційного господарських судів, які відмовили у задоволенні позову про визнання недійсними та скасування рішень сесії Ужгородської міської ради, на підставі яких Національним банком України оформлено право постійного користування земельною ділянкою стадіону «Авангард» площею 0,44 га.

Аналітика: Місцева влада має реальні інструменти для зменшення платіжок громадян

Мерам міст наразі доводиться «відбиватися» від звинувачень у популізмі через масове введення депутатами місцевих рад мораторіїв на житлово-комунальні тарифи.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат