Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12840, 20

Як у Львові відгуляли гучне пивне свято (ФОТО)

Цими вихідними, 20-21 серпня 2016 року, у Львові за підтримки ТМ «Львівське» відбувся «300ФЕСТ» - гучна подія, на яку чекали любителі доброго пива, смачної їжі та несамовитих розваг з усієї України.

Науковець проїхався у маршрутці Ужгород-Рахів і був шокований "сервісом по-закарпатськи"

Відомий науковець розповів подробиці подорожі рейсовим автобусом по туристичному Закарпаттю. На своїй сторінці в ФБ завідуючий кафедрою ботаніки УжНУ Олег Колесник обурюється станом громадського транспорту та відношенням до пасажирів:

В Ужгородському районі будують потужну сонячну електростанцію

Диво техніки має запрацювати вже до кінця цього року.
В урочищі Табла біля села Кам'яниця (Ужгородського району Закарпатської області) будують нову сонячну електростанцію за 3,2 млн євро.

В Мукачеві продовжиться суд над закарпатським «Правим сектором»

Сьогодні в Мукачеві продовжиться судовий процес над закарпатським «Правим сектором». На лаві підсудних — четверо учасників стрілянини.

Свято традицій 300ФЕСТ: якісна музика, смачна їжа й добре пиво

Минулих вихідних у Львові масштабно і голосно провели 300ФЕСТ — свято якісної музики, смачної їжі та справжнього українського пива.

У ресторані «Прага» прокоментували ситуацію з отруєнням та попросили вибачення в постраждалих гостей

Кореспонденту Mukachevo.net вдалось поспілкуватись з генеральним менеджером закладу Олександром, який розповів позицію керівництва ресторану.

Аналітика: Бідний не тому, що дурний. В чому причина бідності українців?

Українці нарешті стануть багатими. Багатими, то звісно, метафора, але забезпеченими – так. Зробити нас такими обіцяє рідний український уряд, який днями затвердив програму з подолання бідності в країні на 2016-2017 роки.

Роман Насіров обікрав мільйонну реконструкцію на КПП “Ужгород”?

groza-news.com.ua: Наше видання вже неодноразово досліджувало білі плями у процесі реконструкції КПП “Ужгород”, яка запізнилася вже майже на рік і якій кінця-краю не видно.

Чемпіонами області з шашок стали Шопа та Роман

У Виоградові пройшли фінальні змагання Чемпіонату Закарпаття зі швидких та блискавичних шахів.

ДТП в Ужгороді: зіткнулися швидка з мерседесом (ФОТО)

Вчора близько 11-ї години вечора на вулиці Гагаріна в Ужгороді трапилося ДТП з потерпілими.
Прибувши на місце події патрульні побачили, що учасниками аварії стали Mercedes-Benz та карета швидкої медичної допомоги.

Хто з закарпатців отримав державні нагороди

Глава держави з нагоди Дня незалежності України підписав Указ про відзначення державними нагородами громадян країни. Серед нагороджених і семеро закарпатців.

Валерій Мурга: «Заповідникам Закарпаття замовлено розширення»

Про це йшлося на зустрічі з Міністром екології.

Олександр Ледида: «Незалежність держави – це мир!»

Лідер «Опозиційного блоку» в Закарпатті Олександр Ледида,   про незалежність України.

Які доходи в ужгородських суддів?

Бюро журналістсь­ких розслідувань «Варто ЗНАТИ!» проаналізувало декларації суддів, що працюють в Ужгороді.

Чому Закарпаття знову провалило тестування ЗНО?

Вже якось традиційно Закарпатська область провалює зовнішнє незалежне оцінювання.

Вода все пам’ятає і зцілює

Але її треба берегти і грамотно використовувати.

Нова культура кави в Ужгороді: Альтернатива

Ужгород звик до еспресо, гейзерної кави і часом по-турецьки, але місто ніжно накриває нова кавова хвиля — альтернативна. А ще ми починаємо більше цінувати якість, перфектний смак і кавові тонкощі. Цей матеріал — про іншу каву, нетипові для краю способи приготування улюбленого напою, а також про Топ-клас кави, який має бути в кожному домі.

Як в Ужгороді на даху створюється культурна платформа

У час технологічних проривів та інформаційного вибуху кожен житель планети мріє створити зону власного комфорту. А якщо це місце поєднуватиме відпочинок, інтелектуальну й творчу працю, то це саме те, що потрібно сучасним закарпатцям.

ОСББ та ЖРЕРи зобов’язали інформувати військкомат про мешканців-призовників

В Ужгороді ОСББ і ЖРЕРи мають повідомляти військкомат про призовників, які мешкають на їхній території. Таке рішення ухвалили 16 серпня на спільній нараді між владою міста, представниками військкомату та керівниками ужгородських ОСББ і ЖРЕРів.

На Закарпатті   "велику рибу" ловитимуть п’ять екіпажів НАБУ

Сьогодні на Закарпаття для "боротьби з корупцією" приїхало п’ять екіпажів представників національного антикорупційного бюро України. Завдяння антикорупціонерів — "велика риба", тобто виявлення порушень серед керівництва Закарпатської митниці ДФС, Чопського та Мукачівського прикордонних загонів, Управління лісового господарства Закарпатської ОДА тощо. Про це "Вільне Закарпаття" повідомило джерело з силових структур столиці.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат