Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12760, 20

На площі Народній в Ужгороді відзначали День фізичної культури та спорту

Сьогодні, 9 вересня на площі Народній пройшов грандіозне відзначення Дня фізичної культури та спорту. Відповідно до Указу Президента України від 29 червня 1994 року, святкування Дня фізичної культури і спорту в Україні відзначається кожну другу суботу вересня, однак вже традиційно захід приурочений до цього свята в Ужгороді організовують у п'ятницю, оскільки більшість спортсменів на вихідні повинні захищати честь області на всеукраїнських змаганнях.

Телеканал «Інтер»: «Горіла шина, палала», або Кому це вигідно

Засоби масової інформації мали би бути «священною коровою» в будь-якій цивілізованій державі, а журналісти — недоторканними та надійно захищеними, як і належить представникам «четвертої влади».

Євген Забарило про новий Ужгород із креативною індустрією

Євген Забарило розфарбовує Ужгород у яскравіші барви, він відкриває наше місто з іншого боку й розкриває той потенціал, який донедавна ми не надто помічали. Він з однодумцями оживляє ті місця, які для містян рутинні, він знає, як перетворити щось маленьке у грандіозне, він вражає свіжістю поглядів та ідей. Він знає, як через креатив змінити місто і змінити нас. Чоловік вважає, що майбутнє Ужгорода за креативною індустрією й тими людьми, які її формують.

Правила стилю: Роксолана Новак

У рубриці «Правила стилю» історія Роксолани Новак, відомої й успішної дизайнерки одягу, дружини і мами. Вона має дві вищі освіти — економічну і дизайнерську, власниця дизайн-студії «Roksolana Novak» та однойменного весільного салону, а також хутрового салону «НОРКА». Обом брендам уже близько 8 років.   Роксолана загалом створила понад 20 колекцій весільних та вечірніх суконь, серед них 5 haute couture. Для душі дівчина займається дизайном інтер’єру, навчається ландшафтному дизайну, відвідує майстер-класи з візажу від справжніх професіоналів.

Закарпатске управління   СБУ викрило схему «узаконювання» нелегальної деревини посадовцем

Служба безпеки України спільно з прокуратурою викрила оборудку, за якою посадовець одного з підрозділів регіонального Держлісгоспу систематично видавав документи про нібито легальне придбання в лісгоспі незаконно заготовленої деревини.

Пастки на євроринках. Закарпатський підприємець назвав реальні загрози бізнесу

В інтерв’ю газеті “День” закарпатський підприємець Іван Бушко розповів про проблеми експорту в ЄС та гостру фінансову недостатність, в якій опинився малий і середній бізнес в Україні. Поряд із закарпатцем Бушком, своє бачення бізнес-клімату пояснили підприємці з Херсону та Волині.

Гельсінська спілка з прав людини розповіла про свою місію в Закарпатті

У приміщенні Ужгородської центральної міської бібліотеки відбулося обговорення значущої організації в історії України — Української Гельсінської спілки.

У МВС розсекретили архіви про кума Путіна: випливли жахливі речі

Радник глави МВС України Зорян Шкіряк оприлюднив дані з архіву СБУ про екс-голову АП часів Леоніда Кучми, кума Володимира Путіна Віктора Медведчука. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає 24tv.ua.

Все більше українок їздять народжувати за кордон: ціни, умови, враження

Щороку по кілька сотень наших громадянок народжують дітей у Польщі, Угорщині й Чехії. Більш заможні українки їдуть на пологи у США, Швейцарію, Францію, Ізраїль на інші країни, пише газета "Експрес".

Чи знаємо ми правду про єврейський народ?

В Ужгороді вперше відбувся семінар для екскурсоводів і працівників музеїв на тематику єврейської культури і історії.

Чим унікальний сучасний закарпатський футбол

Прес-секретар ФФЗ Володимир Тарасюк підготував підбірку цікавих фактів, що безпосередньо стосуються Чемпіонату Закарпаття з футболу.

Уп"ятницю в Ужгороді відзначатимуть День фізичної культури та спорту

Сьогодні у прес-центрі Закарпатської ОДА відбулася прес-конференція за участі начальника управління молоді та спорту Віталія Ерфана, який детально розповів про особливості підготовки до урочистостей відзначення Дня фізичної культури та спорту, що відбудеться 9 вересня на площі Народній.

ОПОРА оголосила конкурс на створення цікавого сервісу для Ужгорода

Триває збір ідей міських сервісів в рамках нового проекту ОПОРА Apps4Cities Challenge.

У Закарпатті пройшли Дні громадської культури (ФОТО)

6 вересня в місті Берегове   відбулись «Дні громадської культури».

Прес-заходи Генерального консульства Угорщини 8 та 10 вересня 2016 р.

8 вересня 2016 р. о 18.15 год у хоровому залі (адмiнiстративна будова) Закарпатської обласної філармонії (м. Ужгород, пл. Театральна, 10) відбудеться прес-конференція уповноваженого від уряду Угорщини пана Д-ра Грежі Іштвана.

В Ужгороді фальсифікують дані про кількість перевезених пільговиків

Вчора виданя “Трибуна” повідомляло, що підприємство мера Ужгорода справно отримує компенсацію з бюджету за пільговий проїзд пенсіонерів. Аналіз кількості перевезених пільговиків та невідповідність офіційно задекларованим цифрам   провів Олександр Пересоляк.

Іноземець хотів перевезти   10 500 пачок цигарок марки “Compliment”

Сьогодні, 6 вересня близько першої години ночі,   в пункті пропуску «Лужанка»   під час проведення спільного прикордонно-митного огляду мікроавтобуса «Мерседес», який прямував   до Угорщини, прикордонники виявили 10 500 пачок цигарок марки “Compliment” без акцизної марки.

Допоможіть знайти!

Вчора, 5 вересня, в Ужгороді зникла молода дівчина на ім’я Аріадна. Дівчина не повернулася додому.

Вже в ці вихідні потужний музичний Open air   Polyana Music Festival

Deep Forest, Chicane, Onuka, Cepasa, більше 20 виконавців з України, Білорусі, Польщі   вийдуть на сцени Polyana Music Festival.   9-11 вересня.

Підприємство мера Ужгорода справно отримує компенсацію з бюджету за пільговий проїзд пенсіонерів

Підприєство АТП 12107, серед засновників якого є родина Ужгородського міського голови Богдана Андріїва, отримало з початку року   один мільйон чотириста сорок сім тисяч гривень в якості   компенсації з бюджету за пільговий проїзд пенсіонерів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат