Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12740, 20

Важкоатлетка з В. Березного здобула бронзу на Чемпіонаті Європи

13 вересня у польському місті Нови-Томишль пройшов юнацький ЧЄ. У складі збірної України виступила вихованка Закарпаття – майстер спорту України - Марія Гангур. Спортсменка підняла в сумі 162 кг і здобула бронзову нагороду.

Ужгород матиме унікальну локацію з яскравими активностями на свій День Народження

24 вересня, з 10.00 до 20.00 у дворику музею Бокшая буде облаштована локація до Дня Ужгорода. Це буде подія «Унгвар стайл» у рамках святкування Дня міста. Понад 80 творчих учасників здивують Ужгород цього дня.

Як Ужгород святкуватиме свій День народження: Most City Fest

24—25 вересня Ужгород святкує свій День народження. Цього року це буде новий і якісний формат свята з назвою Most City Fest   -2016.

Ужгородців закликають приєднуватись до лав партизанського загону

В Ужгороді, на розі вулиць Грушевського і Заньковецької з’явився мотиваційний білборд із закликом вступати до лав партизанського загону територіальної оборони Ужгородського військкомату.

На Кубку України з самбо закарпатці здобули шість медалей

У Кубку України з самбо, що проходив з 8 по 11 вересня. у Києві, представники Закарпаття здобули одну золоту та п"ять бронзових медалей.

На День міста Ужгород матиме креативну локацію у дворику Бокшая

У вівторок, 13 вересня, о 15.30 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів однієї з найцікавіших локацій на День міста в Ужгороді. Це локація "Унгвар стайл", яка розміщуватиметься у дворі музею Бокшая з 10:00 до 20:00.

Федір Шандор: «На Закарпатті вже є висока кухня. І є люди, які за це платять»

Гастрономічний туризм, коли люди їдуть кудись спеціально для того, аби відчути смаки місцевої кухні або місцевих продуктів, у нашій країні тільки починає розвиватися.

Об’єднання громад Хустщини та Свалявщини: за і проти (ВІДЕО)

У приміщенні Закарпатської облдержадміністрації гучно. Сотні активних мешканців та депутати сільських рад зі Свалявщини та Хустщини приїхали в обласний центр на зустріч з відповідальними за децентралізаційну реформу.

Дизайнер Вікторія Гресь розповість про показ нової осінньої колекції «Libertango» в Ужгороді

У вівторок, 13 вересня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція Вікторії Гресь, яка є одним з найуспішніших дизайнерів в Україні.

Ужгородський міськвиконком визначить, які заклади будуть працювати цілодобово

На наступне засідання виконавчого комітету ужгородської міської ради виноситься проект рішення “Про встановлення нічного режиму роботи”. Ото буде "вєсєлуха" для мешканців сусідніх будинків: прощавай нічний відпочинок!

Закарпаття: Прихильники гірського бігу провели забіг на Гімбу

Забігом на одну з найстрімкіших вершин Боржавського хребта гору Гимба (1497 метрів над рівнем моря) відмітили День фізичної культури і спорту прихильники гірського бігу.

Твори закарпатських художників експонують у сучасній галереї Кошиць

Днями у місті Кошиці (Словаччина) відбулася масштабна презентація доробку образотворців Закарпаття. У галереї міського арт­комплексу "Kulturpark" експоновано понад 70 творів понад 30 закарпатських авторів

Аналітика: Країна "на валізах", або Чому українці назавжди виїжджають за кордон

Дві третини українців (65%) хочуть виїхати з країни. Такими є результати опитування, проведеного агентством TNS. Це максимальний показник з початку АТО

Міська влада Мукачева знову виділила кошти на фестивальні будиночки

Рішенням Мукачівської міської ради № 323 від 08.09.2016р. «Про внесення змін до бюджету міста Мукачево на 2016 рік» депутати Мукачівської міської ради виділити 200 тисяч гривень «для улаштування» дерев’яних фестивальних будиночків у міському парку.

Екологічна катастрофа в Карпатах

Ялина європейська, в народі її називають смерека, всихає в українських Карпатах. Лише на Закарпатті із майже 600 тисяч гектарів лісу, 33 тисячі припадають на ялинники, що всихають.

Цього тижня в Ужгороді можливі відключення електроенергії

За даними колл-центру ПАТ «Закарпаттяобленерго», весь цей тиждень, з 12 по 16 вересня, працівники Ужгородського МРЕМу проводитимуть реконструкцію повітряних ліній електропередач

Сьогодні 12 вересня, день, коли треба накривати багаті столи і влаштовувати бенкет

Раніше у цей день обов'язково готували ячмінну кашу на молоці

Проти Мукачівського інтернату відкрили справу щодо примушування дітей працювати

Мукачівською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом експлуатації дитини, яка не досягла віку, з якого законодавством дозволяється працевлаштування, шляхом використання її праці, вчинене щодо кількох дітей (ч.2 ст.150 КК України).

Патріарх Київський Філарет освятив новий храм у Перечині

Вчора, 11 вересня, Патріарх Київський і всієї Руси-України (Українська православна церква – Київський патріархат) Філарет побував у райцентрі Турянщини.

Міхаловце та Ужгород отримали від Норвегії 189 000 євро на безкоштовні WiFi зони

Словацьке місто Міхаловце спільно з партнером із України – містом Ужгород – отримали грант від Норвегії на суму 189,764 євро. Проект має назву Інноваційні інформаційні продукти прикордонного співробітництва (E-INFO-UA).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат