Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12780, 20

Політик Сергій Ратушняк про спецоперації проти України

Сергій Ратушняк: "Одну з масштабних спецоперацій проти нашої країни Кремль успішно провів через свого "посла" - Медведчука. Це, так званий, "закон Савченко", виписаний Москвою-Медведчуком-Тимошенко".

Расчупкін та Шозда чемпіони України з гірського бігу

30 серпня у Ворохті відбувся чемпіонат України з гірського бігу. Двоє представників Закарпаття перемогли у своїх дисциплінах.

Гандбол. Після першого туру "Карпати" йдуть першими

У жіночій Суперлізі завершився перший тур. За підсумками зіграних матчів визначилась трійка лідерів чемпіонату - «Карпати», «Галичанка» та «Дніпрянка», які взяли максимум очок у своїх протистояннях.

Футбол. Минай нокаутує Мукачево, Ужгород входить у лідери

3-4 вересня відбулися чергові тури у Чемпіонаті Закарпаття.

Чи відмінять студентам стипендії?

Сьогодні, після двох років інфляції та бюджетної кризи, студентам живеться не так добре. У вишах III—IV ступенів стипендія становить 825 гривень. Це тільки на 13 % вище, ніж у 2012 році, хоча ціни тим часом виросли на 90 %. Як і на моєму першому курсі, стипендії не вистачає навіть на їжу.

Як ужгородським батькам уникнути шкільних «поборів»

Чи можна батькам учнів якось уникнути поборів у школах Ужгорода?

Віктор Петров: Справжній лікар має бути успішним і незалежним

Я став інфекціоністом, тому що гадаю, що людство загине не від якогось катаклізму, а нас знищить маленький вірус, який не піддаватиметься лікуванню. Віруси й бактерії сильніші за нас, бо їх більше», — розповідає лікар Віктор Петров.

Яка ціна ігнорування центральною владою Закарпаття

Закарпаття недоотримує сотні мільйонів через ігнорування центральною владою.

Влада Ужгорода міняє кам’яну бруківку на екологічно шкідливу

Мер Ужгорода Богдан Андріїв похвалився тим, що проконтролював, як на вулиці Капушанській міняють тротуарну бруківку. Каже, що від обласної лікарні до площі Петефі буде покладено 1100 квадратних метрів нової бруківки. Щось подібне робиться і в інших місцях Ужгорода.

Депутати залишили терасу на вул. Корзо і продали парк-рокарій

У передостанній день літа ужгородські депутати провели сесію, де розглянули чимало «гучних» питань, зокрема щодо приватизації комунального майна й долі скандальної тераси, встановленої на вул. Корзо в історичному середмісті.

В Ужгороді покажуть історію, розказану дітьми для дорослих

Відомий режисер з Харкова Юлія Білінська привезла до Ужгорода виставу-лабораторію, зроблену за творами Чарльза Діккенса, яка не має національності й об’єднує всіх.

Власник ресторану, де масово потруїлися люди, готовий надати їм матеріальне відшкодування

У понеділок 29 серпня власник готельно-ресторанного комплексу «Прага» Юрій Бережник дав офіційну прес-конференцію, де навів свої аргументи щодо масового зараження в його ресторані сальмонельозом.

Американці хочуть видобувати на Закарпатті поліметалеву руду

Держгеонадра провело офіційну зустріч із представниками американської компанії Avelana Gold, яка буде реалізовувати в Україні перший індустріальний проект із підземного видобування металів.

І це не жарт: Глава МВС Румунії подав у відставку через звинувачення в корупції

Міністр внутрішніх справ Румунії Петре Тоба подав у відставку у четвер після того, як стало відомо, що антикорупційні прокурори готуються висунути йому звинувачення в корупції.

Завтра Ужгород йде на дах (АФІША)

Цієї суботи, 3 вересня останній цього року мистецький захід на даху видавництва «Закарпаття» в Ужгороді. Це буде pre-party до музичного фестивалю «Polyana Music Festival», який стартує 9 вересня під відкритим небом у селі Поляна.

Сайт «Фергана»: "почалася підготовка до похорон президента Іслама Карімова"

(мовою оригіналу) Сайт «Фергана» сообщил, что на родине Ислама Каримова — в Самарканде — готовятся к его похоронам. По информации портала, самолет с телом главы государства уже вылетел из Ташкента, похороны пройдут в субботу

На Закарпатті сміття сортують прямо в центрі курортного селища

Про це йдеться у відповіді селищної ради смт. Ясіня на звернення місцевої жительки. Вона за допомогою сервісу «RakhivProblemMap» поскаржилась на стихійне сміттєзвалище прямо в центрі населеного пункту.

На скандальній ділянці біля облмуздрамтеатру розпочалися земляні роботи (ФОТОФАКТ)

Схоже забудовник не збирається зупинятися на нещадній рубці ялинок у центрі міста. На скандальній ділянці поряд з облмуздрамтеатром сьогодні вранці розпочалися земляні роботи.

Як придбати вживаний автомобіль у Європі стандарту "Євро-5": схема та підказки 0

1 серпня 2016 року набрав чинності Закон, який суттєво зменшив акцизний податок на іноземні вживані автомобілі.

Найближчим часом Ядзакі удвічі збільшить кількість робочих місць

І основне, як зауважив виконавчий директор ТОВ «Ядзакі Україна» Мілош Босак (на фото), потрібні як робочі для виробництва, так і висококваліфіковані працівники.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат