Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12700, 20

Спартакіада. Щедрий ужинок колосівців на пшеничних та спортивних полях

Минулої суботи (24 вересня 2016 р.) знову ожив один із найкращих сільських спорткомплексів Закарпаття. Спозаранку до села Пийтерфолво, що на Виноградівщині, почали з’їжджатися збірні команди районів на свою чергову спартакіаду, яку традиційно проводить обласна рада ФСТ «Колос» (голова М. Ю. Тимчак).

Карпати розібралися з Реалом і здобувають вже загалом 8 балів

23-24 вересня відбулися матчі 2-го туру жіночої гандбольної суперліги.

ФК "Ужгород" та "Севлюш" відриваються від інших команд вже на 9 очок

Минулими вихідними пройшли матчі чергових турів у Вищій та Першій лігах обласного чемпіонату з футболу.

Затримка безвізового підірве довіру до ЄС – заява громадянського суспільства

"Європейська правда" вже писала про нові ризики для безвізового режиму для України.

Підлеглу Олега Гаваши, дипломата-контрабандистку Ліщишин звільнили за "порушення присяги"

Скандально відомий дипломат, перший секретар посольства України в Словаччині Оксана Ліщишин, яка "засвітилась" у контрабандних схемах, звільнена з дипломатичної служби.

Уряд представив бюджет на 2017 рік. Як виживатимуть Україна та Закарпаття

19 вересня Кабінет Міністрів оприлюднив проект нового бюджету на наступний рік на сайті Верховної Ради (законопроект під № 5000).

Сергій Ратушняк: Європа нас послала до всіх донбаських чортів

Коментар закарпатського політика Сергія Ратушняка щодо останніх подій:

Закарпатець Шуфрич літає з кумом Путіна на його літаку

Програма «Схеми», яка є спільним проектом Радіо Свобода та «УА-Перший», розповіла, хто з народних депутатів літає власними або чартерними літаками. Серед таких депутатів представники майже всіх фракцій. Дехто з них не заперечує, що має у власності літак, хоча в декларації він не зазначений. Дехто каже, що літає чартером.

Русин Лявинець — громадський активіст та лікар від Бога

Кінець Другої світової війни в 1945 році відзначився переглядом кордонів багатьох європейських країн. Не обминуло це лихо і наш край: 29 червня 1945 року Подкарпатська Русь була приєднана до Української РСР. Цей історичний факт вніс у життя наших людей зміни такого масштабу і глибини, які ніхто тоді не в змозі був передбачити.

Добрі справи ювіляра

Цими днями 70-річчя від дня народження святкує патріарх туристично-рекреаційної галузі Закарпаття мукачівець Тібор Фрідман.

Москаль повідомив про початок судової процедури повернення Музею лісу й сплаву на баланс Мінекології

Унікальний Музей лісу і сплаву на Чорній ріці в Міжгірському районі досі перебуває на балансі Закарпатської обласної ради. Про це свідчить виписка з Реєстру прав власності на нерухоме майно.

Відновити найунікальніший музей Європи в Закарпатті заважає політика

Зруйнований паводками 1998 та 2001 років унікальний музей лісу і сплаву на Міжгірщині не можуть уже 15 років відновити через політичні перипетії.

Нова ужгородська бруківка — з річним гарантійним терміном?

Ми вже писали про те, як ужгородська влада замінює кам’яні бруківку й бордюри цементними, які вже у процесі викладання розвалюються, тому що сумнівної технічної якості. Поки що немає відповіді на запитання активістів, як саме проводився тендер на реконструкцію вуличного покриття та хто його виграв.

Most City Fest: новий формат Дня Ужгорода

У ці вихідні, 24—25 вересня з 10.00 до 23.00 на трьох локаціях — площах Петефі, Фенцика, Театральній — проходитиме День Ужгорода Most City Fest. Цього тижня у головній локації свята — площі Фенцика, пройшла прес-конференція організаторів.

Ужгородці подали 72 проекти для участі у громадському бюджеті

Завершився перший етап реалізації нового механізму залучення громади до розпоряд­ження бюджетними коштами та визначення пріоритетів розвитку Ужгорода — запровад­ження громадського бюджету.

«Антипліткін»: святкування «Унгвар-стайл» в Ужгороді

24 вересня у дворику музею Бокшая в рамках Дня Ужгорода пройде «Унгвар-стайл» — це буде одна з локацій святкування.

Поблизу кордону з Угорщиною прикордонники затримали трьох вихідців із Ємену

Сьогодні о 4-й годині ранку прикордонники Мукачівського загону затримали біля кордону з Угорщиною трьох вихідців із Ємену. Охоронці кордону спинили порушників відпрацьовуючи наявну оперативну інформацію,  яку отримали напередодні.

На військових Закарпаття у наступні 5 років витратять   11 млн. 100 тис. грн.

Протягом наступних п’яти років із обласного бюджету на потреби військових частин, розташованих на Закарпатті, буде виділено 11 мільйонів 100 тисяч гривень.

Четверта сесія Закарпатської облради: що ухвалили  

У четвер, 22 вересня, під головуванням Михайла Рівіса відбулося друге пленарне засідання четвертої сесії обласної ради VII скликання.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат