Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12620, 20

Антикорупційна реформа України постала перед загрозами – New York Times

Видання пише, що систему електронного декларування намагаються заблокувати через парламент і навіть знищити фізично. Систему електронного декларування в Україні намагаються саботувати.

Українські заробітчани перераховують на Батьківщину мільярди доларів

Українці, які працюють за кордоном, уже давно стали вагомим фактором економіки, оскільки за останні 5 років в Україну перераховано близько 35 млрд доларів.

В Ужгороді встановлять пам’ятник словацькому генералу

Генконсул Словацької республіки в Ужгороді звернулась до міської ради Ужгорода з проханням дозволити встановити пам’ятник словацькому астроному, політику, генералу французької армії, першому міністру оборони Чехословаччини Мілану Ростиславу Штефаніку.

Ужгород потрапив до рейтингу найбрудніших міст України

Українці оцінювали міста за трьома параметрами: порядок на вулицях, чистота повітря та робота комунальних служб

Ужгородську "Червону ружу" продали без конкурсу

Архітектурну пам’ятку «Червена Ружа» у центрі міста депутати Ужгородської міської радидозволили викупити без конкурсу теперішньому орендареві.

На Ужгородщині викрито схему ухиляння від призову до лав Збройних Сил України

На Ужгородщині до ухиляння від призову на строкову військову службу виявилися причетними працівники Тийглашської сільради, інспектор ВОС та дирекція Тисаагтелекської школи.

Російська газета видала скандальний матеріал про контрабанду у Закарпатті

Геннадій Москаль прокоментував матеріал російського видання «Новая газета» про контрабандні потоки в зоні АТО, які доходять до західних областей України, в тому числі Закарпаття:

МЗС Угорщини викликало посла РФ після передачі одіозного телеведучого Дмитра Кисельова

Кисельов заявив, що події 1956 року, можливо, були першою "кольоровою революцією" в дружній СРСР країні

Аналітика: ВР не хоче прибирати сміття, або Як врятувати реформу поводження з відходами

Спроб реформувати законодавство, яке стосується відходів, є чимало. Не будемо розмірковувати, чому у Верховній Раді набралося майже з два десятки таких новацій, бо, мовляв, сфера ця прибуткова, лобізму забагато…

Старт програми DOBRE: на розвиток територіальних громад буде надано 50 млн дол США

Відкрилася програма «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Це потужна програма у реформі децентралізації в Україні, що впроваджується за підтримки Агенції з міжнародного розвитку США (USAID).

Чому молодь «втікає» з України? 5 історій закарпатських заробітчан

«Кажуть треба гроші мати, щоби мати пару, беру сусіда в компаньйони – їду на мадяри!»,   –   співає добре відомий на Західній Україні ужгородський гурт «Триставісім».

Гандбол. В Ужгороді з’явився чоловічий професійний клуб

В новому гандбольному сезоні виступають відразу дві закарпатські команди, у жіночій Суперлізі ГК "Карпати", а у чоловічій Першій лізі (третій дивізіон) - ГК "Закарпаття".

Просто просимо поваги

Ніяк не стихне істерія навколо єдиного, на перший погляд, необережного речення голови Закарпатської облради Михайла Рівіса щодо прохання до київських властей трошки звернути увагу на область. Рівіс лише хотів натякнути столичним можновладцям, що закарпатці не розуміють, чому повинні любити владу, яка уособлює державу Україна, якщо ця влада не любить їх.

Як хлориди з Солотвинської солекопальні отруюють Тису

Солотвинський солерудник залишається небезпечною зоною екологічного лиха в Закарпатті не тільки через провалля, але й стічні води.

Черга за ліками

Ужгородці о четвертій ранку займають чергу за безкоштовними медикаментами.

Володимир Маринович: У мене завжди є ідеї

Закарпатець, який робить масштабні компанії успішними, змінює професію задля проектів і ніколи не здається.

Міська влада активізувала продаж ужгородської землі

Сесія Ужгородської міської ради 18 жовтня розпочалася з мітингу мешканців гуртожитків.

День захисника України...

Свято з іншим змістом і в новому контексті.

Воротняк розказав про рейдерське захоплення ГЕМО МЕДИКИ в Ужгороді

Сьогодні, 24 жовтня керівник компанії ГЕМО МЕДИКА в Ужгороді (ТОВ «Гемо Медика Дистриб’юшн», ТОВ «Гемо Медика Солушенс», ТОВ «Гемо Медика Україна») Тарас Воротняк під час прес-конференції розповів про рейдерське   захоплення офісу ГЕМО МЕДИКА в Ужгороді.

Як УжНУ відмітив 71-й День народження

Почалося святкування ще 17 жовтня у фойє головного корпусу УжНУ ,коли   студенти влаштували «кольоровий» флешмоб, приурочений до 71-ї річниці вишу. Долучитися й залишити свій відбиток в історії університету міг усяк охочий.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат