Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12600, 20

Як «землю для АТОшників» у Ужгороді роздають хабарникам і поплічникам режиму Януковича

Про це на Інтернет-ресурсі uzpravda.org пише ужгородський активіст Євген Рахімов. Цитуємо.

В Ужгороді навчали створювати електронну музику

У майбутньому будуть нові музичні майстер-класи.

Подробиці рейдерського захоплення клініки «ГЕМО МЕДИКА» в Ужгороді

Директор компанії «ГЕМО МЕДИКА Україна» Тарас Воротняк на прес-конференції розповів про подробиці рейдерського захоплення клініки.

Ужгород першим побачив стрічку «Гніздо горлиці»

25 жовтня в ужгородському кінотеатрі «5-й елемент» відбулася передпрем’єрна презентація картини «Гніздо горлиці», яка отримала нагороду за найкращий український фільм у рамках Одеського міжнародного кінофестивалю.

Митний пост «Дяково» працює у штатному режимі

Сьогодні, 28 жовтня, пункт пропуску "Дякове-Халмеу" митного посту "Дяково" Закарпатської митниці ДФС працює у штатному режимі.

Чому туристам неодмінно треба відвідати "угорський" куточок України

Є, як мінімум, сім беззаперечних причин, щоб приїхати у Берегово

Усю зміну на КПП "Лужанка" поклали обличчям до землі

За попередньою інформацією, перевірка почалася близько 7 ранку і триває досі. Очевидці розповіли власкору, що вся зміна лежала обличчям до землі, або стояла руками догори під стінами будівлі КПП. Нікого на територію КПП не впускали.

Ужгородці обурені тим, як "ремонтують" вулицю Підгірну (фотофакт)

Таких "технологій" не використовують навіть у Гондурасі, —
про це у ФБ написав Виталий Глагола. Вулиця Підгірна: в Україні чайничкова технологія вічна)

У Закарпатті держкордон з Румунією заблокований російськими фурами

На контрольно-пропускному пункті «Дяково» (Виноградівський район Закарпатської області), що розташований на українсько-румунському кордоні, виникли трикілометрові черги з кількох сотень фур, які повертаються з Росії в Туреччину.

Аналітика: Путін не для того вкрав $250 млрд, аби самому стати радіоактивним попелом

Політичний діяч, журналіст Андрій Піонтковський (на фото): "Путин пугает Запад, взвинчивает ставки, изображает из себя сумасшедшего, готового нажать ядерную кнопку, но на самом деле не готов к ядерной войне, потому что она приведет к его собственному уничтожению".  

Нас тут сприймають, як ворогів: українка розповіла про заробітки в Чехії

Жінка вже вісім років живе та працює у Празі, зараз має хорошу роботу, але зізнається, що до українців там дуже особливе ставлення.

Площу Театральну в Ужгороді заполонить тисяча найталановитіших дітей України

З 28 по 31 жовтня Закарпаття вчергове прийматиме всеукраїнське свято дитячої творчості "Фестивальний марафон".

Закарпатські митники дали поради подорожуючим за кордон

Фахівці митних органів ДФС Закарпаття інформують громадян про правила переміщення товарів через кордон України, що дасть їм змогу за швидкою та спрощеною схемою перетнути митний кордон.

Суд випустив керівника "Правого сектора" Закарпаття на поруки

Печерський суд віддав на поруки народним депутатам Олегу Петренку, Андрію Білецькому, Валерію Пацкану та Ігорю Мосійчуку керівника "Правого сектора" Закарпаття Олександра Сачка.

Термальна свердловина за мільйон. Де правда?

Одне з мукачівських видань написало, що в Берегові невідомі купили термальну свердловину за мільйон доларів. Виконавча служба спростовує.

Юлія Вротна презентує свою збірку «Воблер»

Поезія буває провокативною, брутальною, подекуди ризикованою і опозиційною. Це сміливо доводиться майстерністю слова молодої української поетки Юлії Вротної. З нагоди виходу в світ її дебютної збірки «Воблер» (18+) запрошуємо на презентацію книжки та неформальну зустріч із авторкою.

Під час бізнес-форуму підприємців банкіри розповіли, хто саме годує владу

У Києві на першому українському бізнес-форумі для підприємців запустили нову програму підтримки малого бізнесу, яка допоможе почати свій бізнес усім бажаючим.

125-річчя від дня народження Йосипа Бокшая вшанували в музеї його імені

Жовтень став направду доленосним місяцем в житті одного з найвідоміших художників Закарпаття. Саме посеред розкішної і філософської водночас осені Йосип Бокшай народився та відійшов у вічність (2 жовтня 1891 р. – 19 жовтня 1975 р.).

Цієї неділі потяги Закарпаття перейдуть на зимовий час

У зв'язку з переходом 30 жовтня 2016 року о 4 годині за київським часом відміняється дія літнього часу (стрілки годинника буде переведено на 1 годину назад) ПАТ «Укрзалізниця» відкоригований графік руху ряду пасажирських та приміських поїздів.

Олександр Солонтай: План Суркова на Закарпатті не спрацював би

Схему дій щодо розхитування ситуації у Закарпатській області, яка є частиною так званого плану «Шатун», буцімто розробленого командою радника Президента РФ Владислава Суркова, на практиці реалізувати неможливо.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат