У Воловці двоє грабіжників побили чоловіка та відібрали в нього цінні речі і гроші

02.05.2020 22:55 КРИМІНАЛ

Поліцейські Воловеччини оперативно розкрили груповий грабіж, що трапився 30 квітня увечері. Саме тоді до поліції надійшло повідомлення від 48-річного місцевого жителя.

Чоловік розповів, що увечері на нього скоїли напад двоє невідомих осіб. Злочинці заподіяли потерпілому тілесні ушкодження. У непритомного чоловіка грабіжники відібрали мобільні телефони та гроші, після чого зникли з місця події.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів та слідчих дій поліцейські місцевого відділку поліції з’ясували, що до злочину причетні двоє місцевих жителів. 35-річний уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та навіть відбував покарання у місцях позбавлення волі. Його ж   співучасник – 18-річний містянин теж уже потрапляв у поле зору правоохоронців та має судимість.

У справі розпочате слідство за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж, скоєний групою осіб.

Попередньо чоловіків було затримано у порядку статті 208 КПК України, а вже сьогодні їм було обрано запобіжний захід – тримання під вартою без можливості внесення застави.

Згідно з санкцією інкримінованої їм статі - грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб, - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат