Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12560, 20

Гройсман пообіцяв привезти для Мукачева нового мера (ВІДЕО)

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив заявив сьогодні, 8 листопада, під час селекторної наради з питань реалізації програми житлових субсидій.

Угорці на Виноградівщині відремонтували палати у дитячому відділені та подарували аудіометер

Наталія Костелеба-Веремчук: Вчора зустрілася із благодійниками з Угорщини. Подякувала їм за допомогу в ремонті двох палат, оглядової та санвузлів дитячого відділення №2. Кошти для робіт були виділені Міжнародною фундацією порятунку дітей.

СБУ офіційно підтвердила: план автономізації Закарпаття з пошти Суркова – справжній

У коментарі телеканалу ICTV керівник відомства Василь Грицак зауважив, що оприлюднені хакерами документи збігаються за змістом з тими, які були вилучені в ході слідчих оперативних дій СБУ.

Мер Ужгорода може через суд заборонити мітинг "пересічників" - прокуратура (ВІДЕО)

Інформація про те, що 12 листопада закарпатські водії авто на іноземній реєстрації збираються знову влаштувати акцію протесту на кордоні, активізувала силові відомства краю.

В Ужгороді у 2017 році збільшать тарифи на воду - директор "Водоканалу" (ВІДЕО)

У наступному році ціна за один кубометр води в обласному центрі Закарпаття може становити 18 гривень.

Студенти УжНУ вибороли срібло Чемпіонату світу з гирьового спорту

26–30 жовтня в Казахстані відбувся Чемпіонат світу з гирьового спорту.

Мукачево відвідає Апостольський нунцій в Україні Клаудіо Гуджеротті

11 листопада (п’ятниця) об 11:30 в Кафедральному соборі відбудеться Відпусткова Свята Меса. Святкову євхаристію очолить Апостольський нунцій в Україні, архієпископ Клаудіо Гуджеротті.

Як ужгородська влада дерибанила землю в центрі міста, залучивши АТОшників (ВІДЕО)

Програма "Гроші" показала, як ужгородська влада дерибанить землі в центрі міста

Повінь на Закарпатті: у ДСНС підраховують збитки

На Закарпатті тривають роботи з ліквідації наслідків підтоплень сільгоспугідь та житлових будинків у низці населених пунктів, що сталися протягом 6-7 листопада.

Як вирішити проблему автомобілів з іноземною реєстрацією без блокування кордону (ВІДЕО)

ГО «Завтра», яка була створена в Ужгороді у жовтні 2013 року,насправді вже вийшла за рамки представлення інтересів «пересічників», тобто тих, хто використовує авто на іноземній реєстрації, регулярно перетинаючи кордон для продовження дозволеного строку транзитного завезення.

Після дощів мікрорайон “Радванка” — майже Венеція по-ужгородськи

Користувач мережі Фейсбук Микола Марчишак на своїй сторінці опублікував світлини, як сьогодні виглядає мікрорайон Радванка після дощів.

В Ужгороді у пік паводку під мостом неслось 740 тисяч літрів води за секунду

Завдяки минулорічній розчистці русла Ужа паводкова хвиля пройшла через Ужгород більш-менш благополучно

Роботи закарпатських живописців поповнять державний художній фонд Угорщини

Це відбудеться у рамках відзначення 60-річчя Угорської революції

Карта вирубки лісів на Закарпатті містить недостовірні дані

Представлена на Кабміні інтерактивна карта вирубки лісів на Закарпатті містить недостовірні дані, які до лісокористування не мають жодного відношення.

Народ протверезів, коли побачив, як живуть чиновники

Всі чиновники України змушені були до кінця жовтня заповнити електронні декларації. І віднині всі українці можуть подивитися, як живуть їхні обранці та керманичі. Добре живуть. На відміну від народу.

Чому закарпатцям відмовляють у призначенні субсидії?

У Закарпатті субсидії отримують близько 97,5 тис. громадян. А з огляду на початок опалювального сезону в департаменті соцзахисту населення очікують ще додаткові 20 тис. заяв. Однак при цьому суттєво зростає кількість випадків, коли закарпатцям відмовляють у призначенні субсидії.

Поступ — вітрам наперекір

До 60-річчя письменника зі Закарпаття Андрія Дурунди.

5 днів у різнокольорових горах: із ведмедями, кавою на висоті 1200 м й моментом «тут і зараз»

Гори — це одна з кращих радостей, що може трапитися зі мною восени. Таки гори, навіть подорожі крихітними українськими і європейськими містами так не надихають. Саме зараз гори слухають нас. Людей значно менше, погода щопівгодини створює новий антураж, а осінь розфарбувала гори в неймовірні піввідтінки. Ця вся краса, чари та свіже повітря спонукають зупинятися і справді насолоджуватися моментом «тут і зараз».   Коли я піднімаюся вгору, а дорога сповнена сонцем, мілким дощем, снігом, хмарками, туманом, а також оксамитовою палітрою багряного, медового, пурпурового, трав’яного, то прагну, щоб час зупинився. І він спиняється, даруючи   насолоду «цього моменту».

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно незаконного експорту кругляка

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно групи осіб, котрі підробляли документи про походження незаконно зрубаного лісу з метою його експорту в Європу

Ужгородські патрульні знову застосували зброю (ВІДЕО)

Сьогодні близько 01:40 ужгородські патрульні помітили автомобіль Мерседес, який на перехресті вулиць Гагаріна та Лавріщева порушив ПДР.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат