Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12580, 20

Єгор Соболєв: Подання декларацій — це не все. Тепер поясніть, звідки гроші!

Подання декларацій — це лише перший етап, тепер посадовці ЗОБОВ’ЯЗАНІ пояснити законність походження свого майна.

Олександр Солонтай: Дурниці від Верховної Ради

Дурниці від ВР. Замість продовжити реформу парламенту через зміни в регламент, порядок роботи, проведення комітетів, реформування недоторканності, прийняття відкритих списків на виборах тощо, горе-депутати починають відкочувати назад навіть свої дрібні успіхи, а саме підвищення зарплат

На Закарпатті прикордонники за гроші допомагали іноземцям фіктивно перетинати держкордон

Військовослужбовців Мукачівського прикордонного загону, які за гроші вносили недостовірні відомості про перетин державного кордону іноземцями, викрила Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою.

Угорщина пішла на поступки українським перевізникам

Угорщина погодилася на розширення квот дозволів для українських перевізників.

Профільний комітет Верховної Ради України не підтримує "пересічників" Закарпаття

Профільний комітет Верховної Ради України не підтримує запропоновані Москалем та закарпатськими активістами зміни до законодавства щодо врегулювання «пересічки» (ДОКУМЕНТ)

Ужгородський воїн, герой фільму “Бої за”Промку” повернувся додому

Фільм “Бої за”Промку”. Втрата.”, знятий журналістами Громадського телебачення, набув широкого розголосу через жорстоку реалістичність сюжету: медійники спілкуються з воїнами, які через декілька годин будуть вбитими ворожими військами 6 липня 2016 року у промзоні поблизу Авдіївки.

Аналітика: Маніпуляції з мінімальною зарплатою

26 жовтня, на засідання уряду прем’єр-міністр Володимир Гройсман зробив популістську заяву, що з 1 січня 2017 року мінімальна зарплата складатиме 3200 гривень.

Що зробить з Україною е-декларування

(мовою оригіналу) Неоднократно сообщалось, что электронную декларацию можно будет подать до 30 октября и срок ее подачи продлеваться не будет. Успели или нет, однако обсуждать и без того есть что.

Децентралізація вбиває федералізацію – експерт

Цей висновок, можливо, зацікавить закарпатське керівництво, яке деколи шукає способи гальмувати децентралізацію: "Перший, хто проти децентралізації в Україні - це Путін, вважає Олександр Солонтай, експерт, керівник програми практичної політики в Інституті Політичної Освіти".

Москаль розкритикував кадрові перестановки на Закарпатській митниці (ДОПОВНЕНО)

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що здивований кадровими перестановками на Закарпатській митниці. Про це повідомляє його прес-служба.

Аналітика: Е-декларування, мінімалка 3200 грн, або Настав час моральних виродків

Після сеансу принизливого для всіх ексгібіціонізму і роздивляння декларацій у вас, панове декларанти, виходів залишиться лише два – або ви закриєте ще трішечки більше прозрілим людям рот. Або ці люди закриють вас.

28-річний син Балоги задекларував € 805 тис. готівкою

(мовою оригіналу) В 2015 году мэр города Мукачево Закарпатской области, сын внефракционного нардепа Виктора Балоги Андрей Балога вместе со своей женой Эдитой заработал более 17 млн грн.

Що таке мінімальна зарплата 3200 грн. від уряду?

Уряд оголосив, що з наступного року мінімальна зарплата в Україні становитиме 3200 грн. Але уряд забув повідомити, звідки ж візьмуться гроші у країни, яка на останньому місці в Європі за рівнем життя. Найлегший спосіб — ввімкнути верстат для друкування грошей.

Чи фальшиві листи щодо дестабілізації ситуації в Закарпатті?

23-го жовтня хакерська спільнота «Кіберхунта» на своєму сайті опублікувала скан-копії електронних листів помічника Путіна Владислава Суркова. Серед цих листів привертає увагу доволі докладний План дестабілізації ситуації в Закарпатті.

«НГ»: За контрабандою сигарет із ЛНР стоять закарпатські нардепи Ланьо та Балога

Російське видання «Новая газета» звинуватило народних депутатів від Закарпаття Михайла Ланя та Віктора Балогу в контрабанді сигарет із зони невизнаної республіки ЛНР.

Угорщина вважає неприпустимим зволікання з наданням Україні безвізового режиму з ЄС

Генпрокуратура України Угорщина вважає неприйнятним той факт, що Євросоюз досі не надав Україні безвізовий режим незважаючи на те, що Україна виконала всі взяті на себе зобов'язання

Угорщина виділить 50 млн євро на будівництво дороги в Закарпатській області

Міністри закордонних справ України та Угорщини домовилися про початок інвестування в низку інфраструктурних проектів у Закарпатській області.

Розмова з мамою героя

Мама загиблого солдата Давида Гамсахурдії — про безстрашних солдатів, відданих лікарів і неймовірних волонтерів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат