Затримано причетного до розбійного нападу на Берегівщині

07.05.2020 14:29 КРИМІНАЛ

У результаті злагоджених дій працівників закарпатської та київської поліції, одного зі злочинців, котрі скоїли напад на жителя села Яноші, вдалося затримати.

Розбійний напад трапився 31 березня в селі Яноші. Тоді група озброєних осіб напали на місцевого жителя, коли той саме виїжджав ранком зі свого двору. Злочинці здійснили серію пострілів по автівці чоловіка. Тілесні ушкодження у вигляді вогнепального поранення отримав і сам власник автомобіля. Зловмисники відібрали у чоловіка близько 800 тисяч гривень і зникли у невідомому напрямку. У одному з лісомасивів, розбійники спалили автомобіль, на якому пересувалися під час скоєння злочину.

Особи двох злочинців поліцейські встановили за декілька днів, ними виявилися мешканці Мукачева та Іршавського району. Підозрюваних оголосили у розшук, і зараз, завдяки оперативному реагуванню поліцейських Київщини, одного зі злочинців вдалося затримати. Його спільник надалі перебуває в розшуку, правоохоронці продовжують оперативні заходи для його затримання.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат