В Ужгороді зек-неадекват нападав на людей та наніс тілесні ушкодження поліцейському

04.05.2020 11:39 КРИМІНАЛ

32-річний ужгородець, який намагався пограбувати трьох жителів міста, погрожував та спричинив тілесні ушкодження працівнику патрульної поліції. Порушника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За вказаним фактом розпочато слідство.

2 травня до поліції надійшло повідомлення про конфліктну ситуацію між багатоповерхівками на вул. Грушевського у м. Ужгород.

Працівники Управління патрульної поліції, які прибули за викликом, з’ясували, що до трьох місцевих жителів, які відпочивали на лавиці, почав чіплятись перехожий, вдарив одного із чоловіків у обличчя і намагався вирвати з рук гроші та інше їхнє майно. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Під час урегулювання конфліктної ситуації патрульними, ужгородець агресивно поводився, погрожував фізичною розправою та спричинив патрульному тілесні ушкодження.

Працівники слідчо-оперативної групи поліції Ужгорода задокументували факт порушення та затримали раніше судимого за тяжкі злочини мешканця обласного   центру до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частинами 1 та 2 статті 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та вирішують питання про повідомлення 32-річному затриманому про підозру. Розслідування у справі триває.

Відділ   комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат