Правоохоронці викрили масштабну схему незаконного вирубування лісів у трьох лісництвах

29.04.2020 13:50 КРИМІНАЛ

Викрито масштабну схему незаконного вирубування державних лісів у трьох лісництвах Закарпаття, що заподіяла орієнтовно 14 млн грн збитків.

Повідомлено про підозру керівнику «Брустурянського лісомисливського господарства» у зловживанні службовим становищем. Як встановлено у ході слідства, підозрюваний, погодив технічну документацію про місце розташування та межі земельних ділянок, що призвело до незаконного вибуття з державної власності земель лісового фонду.

Крім того, в ході слідства, встановлено причетність службових осіб державного підприємства «Хустське лісодослідницьке господарство» та Ужанського національного природного парку до масштабних порубок лісу на ввірених їм територіях лісового фонду. У ході огляду фахівцями - екологами окремих ділянок лісу, встановлено факти систематичного проведення незаконних рубок.

Сьогодні, 29 квітня, правоохоронцями проведено ряд обшуків у приватних та службових помешканнях фігурантів справи.

Триває досудове розслідування, встановлюються інші особи, які можуть бути причетними до вказаної злочинної діяльності, повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат