Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12720, 20

Закарпатськкі гумористи відреагували на акцію "пересічників"

Відома закарпатська команда гумористів, відома як КлуніДжорджаклуні, опублікувала серію жартів щодо ситуації із блокуванням пунктів переходу так званими "пересічниками".

Як Чоп забезпечить себе якісною водою?

У продовження теми введення НС у Чопі. Так, удар дзвону надзвичайної ситуації пролунав у Чопі. Його відлуння закликає всю громаду об’єднатися у відстоюванні своїх прав на гідне і комфортне життя. Межа терпіння настала. Що далі? Які кроки?   Хто і що повинен робити?

Чоп ввів надзвичайну ситуацію через неякісну воду

14 вересня відбулося позачергове засідання 14-ї сесії Чопської міської ради VII скликання. Депутати затвердили проект щодо введення в Чопі режиму надзвичайної ситуації регіонального рівня. Причина — перебої у водопостачанні та забрудненість води хвороботворними бактеріями.

Контрабанда в законі: як скандальна підлегла Олега Гаваші залишилася на дипслужбі

Гучний скандал травня – коли на кордоні з Угорщиною знайшли автомобіль дипломата, повний контрабандних цигарок, – так і не добіг свого завершення.

Москаль: «Жодна з новостворених об’єднаних територіальних громад у бюджет 2017 року не потрапить» (+

Перші вибори депутатів та голів об’єднаних територіальних громад, згідно із законом «Про місцеві вибори» та законом «Про добровільне об’єднання територіальних громад», призначає Центральна виборча комісія...

Ужгород: прокуратура проти поліції, поліція проти мітингувальників

Після погрози прокуратури підвести під кримінал за бездіяльність поліцію, остання знайшла аргументи для розблокування КПП “Ужгород”

Аналітика: Україні потрібно вибрати між боснійським та хорватським сценаріями

Україна сьогодні стоїть на роздоріжжі. Одна дорога веде її до повторення боснійського досвіду. Інша - до хорватського
(далі - мовою оригіналу)

Ужгород: Біля екс-універмага «Україна» зник паркан

Таємничий кольоровий паркан, котрий ховав чималу площу на Кирила і Мефодія (біля універмагу «Україна», що згорів нещодавно), пішов у небуття.

Голова обласної Ради: Закарпаття це – маленька Швейцарія

Про цінність дружніх стосунків між сусідньою Угорщиною та Закарпаттям розповів голова обласної Ради Михайло Рівіс в ексклюзивному інтерв’ю угорському виданню.

Чому українська влада не хоче чути жодної думки, крім своєї? (ВІДЕО)

В української влади проявляються авторитарні замашки. Влада не хоче чути іншої думки, крім своєї. Звідси – підпал центрального телеканалу «Інтер» і відверті наїзди в соціальних мережах на улюбленців української публіки – «95 квартал».

Кромпахи запрошують закарпатців святкувати День міста (ПРОГРАМА)

17-25 вересня 2016 року, будуть проходити святкування “Днів міста Кромпахи”. В рамках святкувань заплановано багато цікавих заходів, частину з яких вперше будуть реалізовувати гості з України:

Закарпатські школярі можуть виграти стипендію

ЮніорБанк на Закарпатті спільно з MasterCard проводить постійну акцію для школярів «Вперед до знань!».

44 закарпатські підприємці отримали фінансування для розвитку свого бізнесу

Вже 44 підприємці Закарпаття отримали фінансування для розвитку бізнесу   за підтримки сервісу «КУБ». Таким чином, створюються нові робочі місця, а бізнесмени отримують можливість розвивати свій бізнес та отримувати інструменти для розширення.

Хто ж не виконує законодавство при створенні об’єднаних громад на Закарпатті?

Тиждень, що минає, ознаменувався бурхливими протестними акціями сотень мешканців сіл Свалявщини і Хустщини поблизу і в будівлі облдержадміністрації. Переважна більшість із них протестували через тривале і, на їх переконання, неправомірне та суб’єктивне затягування чиновниками ОДА надання висновку про відповідність Конституції і законам України рішень сільських рад щодо добровільного об’єднання територіальних громад.

Поки є ліс — у Закарпатті буде життя

У третю неділю вересня відзначається День працівників лісу. Цьогоріч це професійне свято припадає на 18 вересня. Цього дня варто привітати людей, які своєю благородною працею примножують наші лісові багатства і сприяють їх раціональному використанню.

Про геолога Романа Удуда та країну Нікарагуа

Історії про нікарагуанське відрядження берегівчанина Романа Удуда тридцять років тому.

Капушанську ремонтують: замість каменю — цемент, який уже розсипається

Ми вже писали про те, що за розпорядженням мера в Ужгороді кам’яну бруківку поміняли на екологічно шкідливу, як запевняють екологи. Таким чином заплановано «реконструювати» 11100 кв. м вул. Капушанської, як похвалився міський голова — від обласної лікарні до пл. Петефі.

Сергій Ратушняк: Європа нас послала

Сергій Ратушняк: "Європа нас послала до всіх донбаських чортів. Як і сто років тому, коли проголошену державу Україна дали з'їсти жидобільшовикам з Маскви (під керівництвом Вільгельма Кайзера), так і в Будапешті, коли вкрали в злодія Кучми 1721-ну українську ядерну боєголовку"

На Закарпатті перекинувся рейсовий автобус: шестеро постраждалих

За фактом ДТП у с.Жукове Мукачівського району, в якому травмувалися 6 осіб, серед яких і 10-річна дівчинка, поліція розпочала розслідування.

На Закарпатті посадовець "Укрпошти" привласнив півмільйона гривень

Співробітники СБУ в Закарпатській області викрили схему, за якою посадовець «Укрпошти» привласнив державні кошти, призначені на реконструкцію виробничих приміщень.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат