Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12820, 20

Чиновники запевняють: навчальним закладам Закарпаття не загрожує «оптимізація»

Першого вересня двері для закарпатських учнів відкриють 668 загальноосвітніх навчальних закладів області, за парти сядуть понад 157 тисяч школярів, серед них майже 18 тисяч - першокласники.

Скандальна сесія в Ужгороді: які рішення прийняли депутати

В Ужгороді відбулася чергова сесія міської ради. Депутати розглянули близько 50 питань. Серед резонансних – приватизація комунальних об’єктів, проблемні гуртожитки, дозволи на будівництво та петиція щодо тераси на Корзо.

В Ужгороді цигани накинулися із брудним шприцом на дівчину, яка відмовилася дати їм гроші

Цигани, які просять милостиню в Ужгороді, вдаються до будь-яких заходів, щоб отримати гроші.

Принци Габбсбурги в Ужгороді вручать орден Марії Терезії

Нащадки Марії-Терезії принци Шандор та Герта Габсбурги з Австрії прибудуть в Ужгород з метою участі у церемонії вручення Ордену, заснованого родиною Панових у 2015 році та названого на честь імператриці.

Москаль просить Гройсмана повернути дорожні підприємства

Губернатор Закарпаття вважає, що централізація Києвом дорожніх підприємств себе не виправдала

У центрі Перечина розпочалися зйомки художнього фільму. Стала відомою назва стрічки

На Закарпатті міжнародна знімальна група розпочала зйомку художнього фільму.

У берегівському готелі транслювали заборонені російські канали

За результатами роз’яснювальної бесіди представника Національної ради у Закарпатській області із власником готелю «Жайворонок», що в Берегові, трансляцію у цьому закладі обмежених для ретрансляції в Україні російських телеканалів припинено

В мережі оприлюднено земельні “злочини” Ужгородської міськради

Про маніпуляції з підготовкою грошових земельних питань, якійдуть на сесію Ужгородської міськради пише у мережі Фейсбук Олександр Пересоляк.

Власник готелю “Прага” готовий компенсувати витрати на лікування людей, які отруїлися в його закладі

29 серпня, відбулася прес-конференція керівництва готелю «Прага», головною темою якої стала ситуація з отруєнням відвідувачів ресторану. Із журналістами зустрілися Юрій Бережник, власник закладу та Олександр Салай, директор готелю.

Володимир Цифра - Карпатський ведмідь 2016

На вихідні площа Фенцика в Ужгороді перетворилася на великий оглядовий майданчик. Біля Філармонії провели 13-й силовий турнір «Карпатський медвідь». Цього року показові виступи підготували троє українських і двоє чеських стронґменів. Яскрава спортивна подія пройшла за підтримки управління молоді та спорту Закарпатської ОДА, повідомляє Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА.

ГК "Карпати" стали другими на міжнародному турнірі

В Угорщині відбувся турнір за участю команд трьох країн. Ужгородські "Карпати" за підсумками трьох ігор стали другими. В останній грі наші гандболістки зіграли внічию - 27:27, тож для перемоги не вистачило зовсім мало.

У 16-му турі ЧЗ "Ужгород" громить хустську команду й виходить у лідери першості

Минулими вихідними відбулися матчі 16-го та 14-го туру чемпіонату та першості області.

Закарпатця судитимуть за сепаратизм


Слідчі Управління СБ України в Закарпатській області завершили досудове розслідування та скерували до суду матеріали   стосовно місцевого мешканця, обвинуваченого за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України та розпаювання міжнаціональної ворожнечі.

Незалежній Україні — 25 років

Головні події за всю історію незалежної України.

Берегівчанка Марія Шинкевич: Де би не працювала, куди би не ходила, книги завжди були поруч зі мною…

Моя героїня Марія Олексіївна Шинкевич (із батьківської хати пішла як Зейкан) сказала, що де би не працювала, книги завжди були поруч із нею — в сім’ї, на роботі, та й зараз, коли вже пенсійна в неї пора, без них ані дня. На фото вона «позує» з фоліантиком — взяла до рук томик Мирослава Дочинця «Книга надиху», якого залюбки читає. У його творах, на її думку, наше закарпатське життя. Отже, де витоки духовності цієї славної та незвично цікавої у спілкуванні жінки, яка народилася ще до війни у країні іншої суспільно-політичної формації, тож нинішній устрій у її вісімдесятирічному житті — це вже четвертий чи п’ятий. Словом, наша розмова з ювіляркою почалася з того, як вона, зважаючи на недавнє красне 80-річчя, себе почуває?

З 1 вересня зростуть тарифи на електроенергію

Неприємна несподіванка чекає населення з 1 вересня — черговий етап підвищення тарифів на електроенергію на 25—30 %.

За півроку в автоаваріях загинуло закарпатців стільки ж, скільки за два роки в зоні АТО

За два роки в зоні АТО загинули 79 закарпатців, а за ці півроку в автоаваріях загинули 73 закарпатці. В чому причина росту числа ДТП?

Валерій Мурга: «Заповідникам Закарпаття замовлено розширення»

Проблеми й перспективи розширення території Національних парків Закарпаття 22 серпня в Угольському природоохоронному науково-дослідному відділенні, обговорили Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак, т.в.о. голови Держлісагентства Христина Юшкевич, начальник ЗОУЛМГ Валерій Мурга, заступник голови Закарпатської ОДА Віктор Мікулін з директорами національних парків, наукових кіл і представниками громадської ради при управлінні лісового господарства.

«...Губить людей вода»

Про воду з бактеріями, небезпеку пластикової тари і водний режим.

1270 отриманих доз препаратів проти сказу вистачить приблизно на рік

Повідомлення про випадки нападу собак, постраждалих від їх укусів та пошук методів боротьби з цією проблемою все частіше з’являються в медіа. Прикро, бо місто Ужгород, як й інші міста України, добре знає, що таке безпритульні тварини. За останній час в обласному центрі зафіксовано чимало випадків нападу собак на людей. Мало того, вакцини у медзакладах не знайшлося.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат