Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12900, 20

Історія церковно-приходської школи у закарпатському Ворочові

У центрі села Ворочово на Перечинщині знаходиться історична будівля, яка привертає увагу туристів та гостей. Церковно-приходську школу збудували з каменю понад сто років тому, за часів Австро-Угорщини.

Геннадій Москаль про "Торнадо": "Як можна було якусь банду оформити в батальйон?" (ВІДЕО)

Екс-голова Луганської ВЦА, а нині - очільник Закарпатття, Геннадій Москаль розповів про те, як вели себе бійці "Торнадо" в Луганській області.

Начальниця Закарпатського обласного управління культури – про долю Невицького замку (ВІДЕО)

Учора, 8 серпня, на телеканалі "Тиса-1" відбувся ефір, який стосувався питань культури загалом і охорони культурної спадщини зокрема.

На Міжгірщині пройде обласний фестиваль фольклору "На Синевир трембіти кличуть

21 серпня в с.Синевирська Поляна на Міжгірщині відбудеться обласний фестиваль фольклору "На Синевир трембіти кличуть, анонсує Управління культури Закарпатської ОДА.

Закарпатець Анатолій Герей у дебютному поєдинку на Олімпіаді програв швейцарцю Фабіану Каутеру

Сьогодні на "Каріока-Арені" у Ріо-де-Жанейро шпажист із Закарпаття Анатолій Герей провів свій перший поєдинок проти титулованого швейцарського спортсмена Фабіана Каутера.

Монополія влади в Мукачеві призвела до занепаду комунальної сфери міста

Безвідповідальність, бездарність та нахабство Мукачівської міської влади просто вражає! Про це в спільнті Варишська хижа NEWS пише Олександр Кармазин.

На Закарпатті виявлено дрон тютюнових контрабандистів

Сьогодні вночі прикордонники відділу «Паладь Комарівці» Чопського загону виявили політ невстановленого літального апарату, ймовірно - дрону. Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Починається найбільший музичний фест Європи – Sziget-2016: Ріанна, Сіа та Брегович

У Будапешті 10 серпня розпочинається найбільший муз-фест Європи – фестиваль Sziget, який триватиме на острові посеред Дунаю майже тиждень.

Днями колективу облпрокуратури представили заступника прокурора Закарпаття

Згідно наказу Генпрокурора України призначили на цю посаду Олександра ‪Василенка.

УжНУ отримав державні місця до аспірантури та докторантури

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 25 липня 2016 року, затверджено обсяги підготовки науково-педагогічних кадрів через аспірантуру та докторантуру за рахунок бюджетного фінансування у 2016 році.

Топ-6 місць в Ужгороді, де стаються ДТП

Новини про ДТП на вулицях міста стали настільки звичними для ужгородців, що на них вже мало хто звертає увагу. Аварії з постраждалими стаються в місті чи не щодня, і варто зауважити, що зовсім скоро завершиться літо, а значить у місто масово повернуться діти.

На   Виноградівщині стартував мисливський сезон

З вихідних в Україні стартував сезон полювання на пернату дичину.

Як виглядає нова виставка в галереї "Ілько" (ФОТО)

Нещодавно генеральне консульство Угорщини презентувало в Ужгороді, у галереї "ІЛЬКО" добірку світлин Андраша Банкуті. Фотовиставка "БУДНІ" відображає народження вільної України очима угорського фотографа у період між 1989 та 2008 роками.

Завтра центр Ужгорода залишиться без світла

10 серпня у центральній частині Ужгорода через ремонтні роботи буде відсутнє електропостачання.
Публікуємо звернення.

В Ужгороді - фестиваль-ярмарок «Медовий Спас»

12, 13 та 14 серпня 2016 року за підтримки Ужгородської міської ради у парку культури та відпочинку «Боздоський» відбудеться VI Фестиваль закарпатського меду «Медовий Спас», організований Асоціацією пасічників Закарпаття.

#goHereygo: закарпатці підтримують свого олімпійця

9 серпня закарпатський фехтувальник Анатолій Герей розпочне боротьбу за медалі на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро. Стартує наш шпажист із ТАВ 32 (початок бою о 17.15 за київським часом).

Серйозний дефіцит робочої сили в Угорщині планують заповнити закарпатцями

Угорщині вже зараз вкрай потрібні кваліфіковані працівники із-за кордону. Минулого року 47% угорських роботодавців зіткнулися з нестачею кваліфікованих працівників. Вакансій нині – від 35000f до 50000f на будь-який смак.

В прес-центрі Закарпатського ОУЛМГ - брифінг головного лісівника області Валерія Мурги

У вівторок, 9 серпня, у прес-центрі Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства відбудеться брифінг начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Валерія Мурги.

Міська рада запрошує ужгородців подавати проекти до 300 тисяч гривень

3,5 млн. грн. із міського бюджету виділять наступного року на проекти ужгородців. Це стало можливим завдяки запровадженню механізму Громадського бюджету.

В Ужгороді судять водія, який віз ліки з Італії у зону АТО

Сьогодні в Ужгородському апеляційному суді (вул. Довженка, 7) відбувається аппеляціонній суд на водієм, який допомагав волонтерам доставляти життєвоважливі препарати з Італії для зони АТО.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат