Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12980, 20

В. Іванчо: Потрібно зменшувати ставки податків і посилювати відповідальність за несплату

«Однією з основних ідей реформування податкової системи повинна бути зміна законодавства і самої фіскальної служби. Цьому органу потрібно надавати певні важелі впливу і водночас чітко встановити контроль за перевищенням повноважень працівниками», — вважає податківець зі стажем, екс-начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Василь Іванчо. Саме за його керівництва у 2013 році вдалося звести до нуля рівень заборгованості ПДВ на території області.  

Сьогодні в Ужгороді цілий день творчий марафон: сальса, фаєр-шоу, вареники з яфинами та багато іншог

Від поліційного оркестру, сальси і вареників з яфинами – до фаєр-шоу! У п’ятницю в Ужгороді триватиме благодійний творчий марафон.

Ужгородців запрошують взяти участь у благодійному марафоні

Від поліційного оркестру, сальси і вареників з яфинами – до фаєр-шоу! У п’ятницю в Ужгороді триватиме благодійний творчий марафон

Як в Ужгороді ліквідовували наслідки вчорашньої грози

Оперативна інформація щодо ліквідації наслідків негоди в Ужгороді станом на 20.30. На 8 вулицях міста - Плеханова, Йокаї, Фучика, Руській, Тіхого, Боженка, Грушевського, Собранецькій, площах Дружби народів та Лаборця впали дерева, практично всі вже зрізані, розпиляні та вивезені. Проїжджі частини та тротуари вільні для руху автотранспорту та пішоходів. Заторів нема.

Аналітика від Сергія Пояркова: "Надія Савченко, здрастуйте, я ваша тьотя!"

(мовою оригіналу) Во-первых, я поздравляю Надежду Савченко с оглушительным успехом: после того, как она открыла рот, выйдя из тюрьмы, наш виртуоз афоризмов Кличко резко померк на ее фоне.

Як в Ужгороді крадуть велосипеди

Чи не щодня ужгородська поліція отримує повідомлення від місцевих мешканців про крадіжки їхніх велосипедів. Жертви злочинів у соцмережах діляться фото вкрадених «залізних коней» та сподіваються, що їх все-таки знайдуть.

Пригоди ужгородця в Монголії

Закарпатці відомі своєю схильністю до далеких подорожей. Доведено, що дорогу Колумбу до Америки показали саме наші люди, що поверталися звідти із заробітків.

Скільки закарпатців «попалися» п’яними за кермом у перший день нових десятитисячних штрафів

Днями в Україні вступили в силу нові норми покарання за водіння автомобіля у стані алкогольного сп’яніння.

“Надрам України” заборонили видобувати золото на Закарпатті

Депутати облради відмовили в погодженні на видачу дочірньому підприємству «Західукргеологія» Національної акціонерної компанії«Надра України»спеціального дозволу на користування надрами.

Закарпатська унікальна велосадиба вразила досвідчених мандрівників

У садибі приймають брудних і зморених туристів, мандрівників, які звикли економити на проживанні та яким часто не надто раді у традиційних готелях

29 липня - день Афіногена і мовчання птахів

У давнину 29 липня відправлялися цілими селами у поле, а після роботи співали пісні

"Варишська хижа NEWS": Теперішня влада Мукачева начхала на місто!

На проблему, яку має вирішити керівництво Мукачева вказує у спільноті Варишська хижа NEWS Олександр Кармазин.

Кешкень: У ЄС, куди прагне Україна, практика подвійного громадянства існує в багатьох країнах

Так посол Угорщини в Україні відповів у інтерв’ю виданню Інтерфакс на запитання про практику видачі угорських паспортів на Закарпатті.

Чом гибнуть наші музеї?

Медик за фахом і краєвед-любитель, я принадлежу до старшого поколіня закарпатців. Знав многих знаменитих людей, в том числі музейщиків. У музеях раньше бывав часто, у послідні роки бываву рідко. Роки…

Скільки прийдеться чекати на кордоні - вже можна буде взнати онлайн

Громадяни та суб’єкти зовнішньоекономічних відносин можуть ознайомитись через Інтернет із тривалістю очікування для перетину легковими та вантажними транспортними засобами державного кордону України

В Ужгороді знову буря повалила велетенське дерево: липа перегородила вулицю

В Ужгороді знову вирує стихія. Буревій повалив ще одне дерево - цього разу велетенську липу на вулиці Руській. Дерево перегородило дорогу та рух у зазначеній частині міста.

Збудовані до фестивалю "Червене вино" будиночки у парку "Перемога" руйнуються на очах

Сьогодні журналіст інтернет-видання "PMG.ua" зафіксував у парку "Перемога" у Мукачеві, як ремонтники латають будиночки, які були встановлені спеціально до фестивалю "Червене вино – 2016".

На Закарпатті судитимуть декана факультету здоров’я людини УжНУ

Слідчим відділом прокуратури Закарпатської області закінчено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно декана факультету здоров’я людини ДВНЗ «УжНУ», яку було затримано за одержання неправомірної вигоди   5 тис.грн.

Заслужений юрист, Бога'му! У судді із Закарпаття знайшли купу $$$, коштовності та угорський паспорт

Під час обшуків у робочому кабінеті та за місцем проживання судді Вищого господарського суду України Віктора Швеця правоохоронці вилучили майже 300 тис. доларів, боргові розписки на загальну суму 475 тис. доларів, коштовності та паспорт громадянина Угорщини, виданий на його ім’я.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат