Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12960, 20

Закарпатські контрабандисти «пересіли» на дрони. За політ заробляють до 500 євро

Минулої суботи вночі, 30 липня словацькі правоохоронці зафіксували ноу-хау закарпатських контрабандистів – дрон, який перевозив цигарки.

Об’єднання територіальних громад подібне... одруженню — Москаль

Москаль вважає, що "об’єднання територіальних громад – це наче одруження, до якого слід підходити обережно й тільки на добровільних засадах. Бо розлучення буде дуже болісним…»

В Ужгороді суд оголосив вирок чоловіку, який привселюдно вбив собаку

Стало відомо, що Вадиму Балабохіну, який у лютому привселюдно відрізав голову собаці і ходив з нею містом, Ужгородський міськрайонний суд виголосив вирок.

Закарпатська митниця ДФС спрямувала до бюджету понад 1,6 млрд грн

Протягом січня-липня поточного року Закарпатською митницею ДФС перераховано до Державного бюджету 1 млрд 625 млн грн митних платежів, що складає 107,8% виконання доведеного до митниці індикативу.

КП «Водоканал Ужгород» повідомляє

Адміністрація підприємства просить вибачення за тимчасові незручності.

У «Ротарі-парку» відбувся благодійний захід небайдужих

29 липня в ужгородському «Ротарі-парку» відбувся благодійний захід під назвою «Мистецтво, що рятує». Зібрані кошти будуть передані для лікування онкохворої волонтерки Євгенії Напуди та на підтримку закарпатських військових, які знаходяться в зоні АТО. Організатором дійства виступив Рух підтримки закарпатських військових.

Новий закарпатський прокурор буде добивати клан Балог

Ми повідомляли про те, що прізвище нового прокурора Закарпатської області до останнього трималося в таємниці. Колишнього закарпатського прокурора Янка направили у заслання в Луганську область і навряд чи хтось буде займатися питанням правомочності його дій на прокурорській посаді в Закарпатті. А питань достатньо.

Як не стати жертвою торговців людьми

Щороку 30 липня світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Він був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році аби підвищити інформованість громадськості про цю глобальну проблему, для привернення уваги до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.

Ужгородські знахідки: невідомі полотна під мостом і понад тисячу бойових набоїв   на смітнику

Нещодавно просто під мостом на одній із вулиць Ужгорода було виявлено мистецьку знахідку невідомого походження. Поліцейські повідомляють про 11 полотен, спакованих у господарські сумки.

Найпрестижніші факультети Ужгородського Національного університету запрошують на навчання!

Економічний та юридичний факультети традиційно вважаються одними з найпрестижніших та найпопулярніших в УжНУ. Для цього є всі підстави, адже випускникам цих факультетів завжди легко знайти хорошу роботу. З дипломом юриста чи економіста можна працювати майже в будь-якій установі, адже правова та економічна складова присутня всюди.

Місто хоче збудувати школу й дитсадок на Загорській

26 липня відбулося чергове сесійне засідання Ужгородської міської ради. На порядку денному було близько двох десятків питань.

Покарані природою

Цього року природа особливо жорстоко обходиться із закарпатцям. Високосний рік. Якщо гроза --то з градом. А град розміром з курячі яйця. Якщо вітер, то такий, що дерева вивертає з корінням.

Боротьба зі злочинністю й контрабандою витягне з обласного бюджету майже 46 млн. грн.

Такі рішення ухвалили депутати Закарпатської обласної ради у четвер 28 липня. За введення мораторію на передачу в приватну власність земель державної власності сільськогосподарського призначення, що знаходяться за межами населених пунктів області, проголосували 44 депутати.

Облрада   занепокоєна: кошти на реконструкцію доріг за   митні платежі оминули Закарпаття

На ці цілі за   І півріччя 2016 року до бюджету Закарпаття могло надійти, але не надійшло, 65 млн гривен.

Москаль обіцяє спіймати за інфопровокації і змусити мити асфальт шампунем

Голова Закарпатської ОДА заявив:"Того, хто займається інформаційними провокаціями, спіймаю й примушу шампунем мити новий асфальт до Синевирського озера!»

5 років   із відстрочкою 3 —за нелегалів

На Закарпатті набрав законної сили вирок Перечинського районного суду стосовно місцевого мешканця, який організував канал переправлення нелегалів.

Художник, який малює серцем

Олександр Вацьо вкладає у власні твори душу, натхнення і любов.

Ужгород очима провінціалки

Місто – це унікальний тип поселення, значний за чисельністю й густотою, жителі якого зайняті, як правило, поза сільським господарством. А ще це населений пункт, котрий є адміністративним, культурним, освітнім центром прилягаючого району. Можна дописувати чимало визначень, але найголовніше те, що кожне територіальне утворення, яке отримало статус міста, має свою неповторність, індивідуальність, котра притаманна виключно йому. Мабуть, саме через це чи не кожна людина мріє не просто потрапити до омріяного міста, а й зостатися там надовго.

Для переселенців в Ужгороді проведуть бізнес-тренінг

ГО «Справа Кьолпінга в Україні» та Родина Кьолпінга в Закарпатській, Івано-Франківській та Львівській областях створили Ресурсний центр для підтримки та супроводу внутрішньо переміщених осіб (РЦПС ВПО). 28 липня вони провели перше засідання круглого столу для обговорення та вирішення актуальних проблем внутрішньо переміщених осіб.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат