Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12880, 20

Закарпатський народний хор скликає на світанкову молитву за Незалежну Україну

24 серпня о 6.00 на території Ужгородського замку відбудеться акція "Зустріч сонця з заслуженим академічним Закарпатським народним хором" – на честь 25-річчя Незалежності України.

12 серпня - день, коли навіть слабаки стають богатирями

У цей день потрібно багато працювати, щоб в інші дні бути здоровим, могутнім і активним

В Ужгороді вандали знову понівечили пам’ятник Шандору Петефі

Вже декілька днів ужгородці та гості міста проходять повз пам’ятник Шандору Петефі без шаблі.

Ужгородська мерія приховує декларації головних комунальників

В Ужгородській міській раді відмовилися надати копії декларації комунальних підприємств міста у відповіді на інформаційний запит журналіста.

Закарпатські художники представлять свої роботи в Польщі

Європейська Столиця Культури Вроцлав 2016 і галерея Awangarda BWA запрошують на проект Ступінь Залежності / Колективні практики молодих українських художників 2000-2016 рр.

Точка зору: Чи потрібне закарпатцям об'єднання громад?

Як мені стало відомо, що потихеньку в Іршавському районі проводяться «сходки» та агітація щодо об'єднання громад, «тіпа» об'єднуймось бо якщо ні, то з Київа об'єднають нас як вони хочуть.

У словацькиx Кошицяx на "почесного громадянина" Миxайла Горбачова подали в прокуратуру

Мерія міста Кошице у березні цього року вирішила надати звання «Почесного громадянина Кошице» першому президенту СРСР Горбачову «за втілення в життя ідей свободи і демократії, які привели до політичних і суспільних змін в колишньому СРСР».

У Будапешті перед будівлею парламенту Угорщини пройшла акція Stop Russian Aggression

11 серпня перед будівлею парламенту Угорщини було проведено акцію Stop Russian Aggression, у якій в тому числі взяли участь співробітники посольства України в Угорщині.

Закарпаття: "синій рівень".   СБУ встановила рівні терористичної загрози для регіонів України

У зв'язку із загостренням ситуації на адміністративному кордоні з АР Крим та у районі проведення антитерористичної операції, згідно з вимогами пункту 8 постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.2016 № 92, Служба безпеки України інформує

Контракт на службу в армії цьогоріч підписали понад 300 закарпатців

Про зміни у порядку та умовах проходження військової служби розповів під час брифінгу в Закарпатській ОДА заступник обласного військового комісара Олег Мороз.

Керівництво аеропорту Кошиць оглянуло Ужгородський аеропорт на предмет відновлення авіарейсів

Ужгород відвідала австрійсько-словацька делегація, яка разом із головою ОДА Геннадієм Москалем оглянула аеропорт Ужгорода й оцінила можливості відновлення регулярного повітряного сполучення між Закарпаттям і Києвом.

Аналітика війни: Що стоїть за путінською провокацією в Криму

(далі — мовою оригіналу) Евгений Панов (на фото) был выкраден в Запорожской области и вывезен в Крым. Такую версию развития событий сообщил его брат Игорь Котелянец.

Генеральне консульство Угорщини в Ужгороді відсвяткує своє 25-річчя

Цього року виповнюється 25 років з того дня,   коли в обласному центрі Закарпаття відкрилося Генеральне консульство нашого доброго сусіда – Угорщини. Це була перша   дипломатична установа іноземної держави в місті.

Рекламне свавілля в Ужгороді: 100 нових носіїв встановить фірма «депутатських» родичів

Нещодавно 7dniv.info вже писав про рекламне свавілля, яке панує в Ужгороді. Зокрема, йшлося про те, що місцева влада вирішила відібрати у дрібних підприємців можливість розвивати бізнес і перерозподілити тутешній ринок під «своїх» людей.

Курйоз в Ужгороді: водій бетономішалки не зміг подолати підступний міст

Сьогодні, 10 серпня, на перехресті вулиць Руської та Анкудінова під мостом застрягла автівка-міксер-бетоновоз.

Мішка Слов'янин потребує вашої допомоги

Михайло Слов'янин народився 3 січня 2003 року, його родина живе в селі Руські Комарівці на Ужгородщині. Хлопчик ріс здоровим і веселим, поки не підкралася біда

На альтернативні види палива   переведуть 25   бюджетних установ краю  

Цього року планується   перевести   котельні на альтернативні види палива   у 25   бюджетних установах краю.   Про це йдеться у проекті   рішення про   внесення змін до Плану заходів на 2016 рік із виконання Програми енергоефективності та енергозбереження Закарпатської області на 2016-2020 роки, який вноситься на розгляд депутатів облради.

Фінальна частина обласних змагань вальників лісу відбудеться у Міжгірському районі

У суботу, 20 серпня, у Міжгірському районі відбудеться фінальна частина обласних змагань вальників лісу “Лісоруб-2016”, повідомляють у прес-службі Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства.

У Карпатах зводять буддійський храм

Він буде розташований неподалік Кривопільського перевалу між Верховиною та Ворохтою, і називатиметься Місце Шляху.

Закарпатка шиє подушки із запахом літа та лікарських рослин

Еріка Ерфан-Ракушинець за фахом вчителька, музикант, але вже багато років займається хенд-мейдом.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат