Діти пожертвували наколядовані гроші пораненим

16.01.2020 15:44 СОЦІО

 

Кожен дає іншому те, що має в своєму серці.

У магічні святкові дні лунає спів колядок та щедрівок. Люди бажають один одному здоров'я, щастя та удачі на весь рік. До відродження українських традицій активно долучається й молодь, особливо останнім часом.

Заздалегідь готуючись до святкового засівання вихованець Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут Олександр Лівінський разом із своїм другом учнем ліцею "Європейський" Романом Гончаруком, вирішили, що отриману грошову винагороду витратять не на власні потреби, а пожертвують пораненим, які проходять лікування у Львівському госпіталі.

Усі зароблені під час засівання кошти юнаки передали Волонтерській сотні м. Львова. "Щиро дякуємо Вам за Ваш добрий вчинок. Насправді це дуже важливо, коли наша молодь не залишається осторонь того, що відбувається у нашій державі. Ви маєте велике серце, сповнене любові до тих, хто цього потребує найбільше. Вдячна батькам, вчителям і наставникам, що виховують Вас справжніми людьми. За такими як Ви   - наше майбутнє, майбутнє нашої держави", - зазначила волонтер Тетяна Марківська, приймаючи пожертву від юних засівальників та обіцяючи придбати на них необхідні речі для поранених бійців.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат