Поліція Ужгорода встановила особу чоловіка, причетного до розбою

25.03.2020 19:21 КРИМІНАЛ

В Ужгороді поліцейські встановили особу чоловіка, який скоїв розбійний напад на ужгородку. Повідомлення про злочин надійшло до поліції 18 березня. Слідчо-оперативна група встановила, що близько 7:30   невідомий чоловік підсів до салону автомобіля потерпілої та, погрожуючи ножем, відібрав гроші.

Злочин скоїв мешканець Ужгородського району (на фото зверху). У чоловіка вилучили речові докази, зокрема і банківську картку потерпілої. Поліцейські зібрали необхідну доказову базу та готують матеріали для повідомлення особі про підозру. У справі триває досудове слідство, - повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Сьогодні також ужгородскі поліцейські затримали 38-річного раніше судимого чоловіка, якого підозрюють у скоєнні п'яти злочинів (на фото внизу). Зокрема правоохоронці розслідують крадіжку мобільного телефону від 53-річної ужгородки. Також даний злочинець пограбував 58-річну мешканку села Ярок Ужгородського району. Коли жінка перебувала на площі Корятовича, поблизу кав’ярні, злочинець відібрав у неї мобільний марки «Samsung». Також чоловік викрадав гаманці, потерпілими стали 59-річна мешканка Ужгородського району, а саме села Довге Поле, а також 28-річна та 82-річна ужгородки.

Затримати фігуранта справ працівникам карного розшуку вдалося, провівши комплекс оперативно-розшукових заходів та опрацювавши відеозаписи з камер спостереження. Частину речових доказів правоохоронці вилучили. Наразі слідчі повідомили чоловікові про підозру у скоєнні вищеописаних злочинів також йому обрано запобіжний захід - тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат