Біатлон. На естафеті у Словенії українці зупинилися за крок від медалей

25.01.2020 15:34 СПОРТ

Сингл-мікс естафета на етапі Кубка Світу в Поклюці, на перший погляд, могла трошки розчарувати українських вболівальників. Насправді ж, не все так погано.

Ми маємо 5-е місце, але потенціально мали бути в призерах. Дуже порадував Дмитро Підручний, який стріляв ідеально і мав хорошу швидкість. Та й Настя додала функціонально. Але той застріл при першій же стрільбі і штрафне коло все зіпсувало.

Тренер чоловіків Юрай Санітра нам сказав, що задоволений Дмитром. Трошки відчувався спад після новорічних свят, але функціональність йде хвилями і до Чемпіонату світу Дмитро повинен бути на висоті.

Ми також поговорили з Дмитром. Він також розповів, що невеличкий спад функціонального стану був, але форма повертається.

Діма також сказав, що сингл-естафету повинен був бігти з Меркушиною Тищенко, але потім тренери вирішили поставити таки його в сингл-естафету. Своєю роботою на вогневих рубежах та на дистанції цілком задоволений.

Окрім того, Дмитро розповів, що з Юраєм Санітрою має повне порозуміння.

Ну а гонку впевнено виграли французи. Другими цілком несподівано стали естонці, а третіми австрійці. Взагалі, сингл-мікс естафети завжди можуть мати несподівані результати, бо деякі команди виставляють своїх кращих спортсменів, а деякі кращих ставлять у дабл-мікс естафети, а в сингл ставлять дубль. До слова, в десятці сьогодні Латвія і Корея. І подивіться місця з десятого по 13-е включно: Норвегія, Німеччина, Швеція, Росія. В інших естафетах це могли б бути призери )

Петро Гойс

ТЕГИ : біатлон

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат