Знову ллється кров

20.12.2019 23:48 ПОЛІТИКА

У нас нові скандали. Якось дуже дивно правоохоронці відразу після повернення Зеленського з Парижа почали розкручувати вбивство журналіста Шеремета. Європейці натякнули Зеленському, що в Україні занадто агресивні націоналісти. Тому й не дивно, що міністр МВС Аваков відразу ж «повісив» убивство Шеремета на націоналістів. Тих, хто воював у АТО, та тих, хто допомагав воїнам.

Щоправда, у слідства все валиться, бо докази примітивні. Аж тут ще деякі ЗМІ повідомили, що свого часу саме «аваковці» стежили за Шереметом. Одним словом, замість того, щоб притиснути найпатріотичніших АТОшників, нова влада може отримати добрячої прочуханки від військових.

Інший скандал ще дивніший. Парламентська комісія повинна була розглядати правки до Закону про землю і до стін ради олігархи від Тимошенко та Медведчука навезли сотні «тітушок». Почалася добряча бійка, у якій постраждали як правоохоронці, так і мітингарі. А світ побачив картинку «спокійного» життя в Україні.

І найгидкіше від цього стає тоді, коли ти усвідомлюєш, що вся політична боротьба в Україні це — інтриги різних груп олігархів. Тобто, ми просто не подолали головну причину катастрофічного стану України — ми не змусили олігархів працювати на державу.

«Мегакошти, якими володіють олігархи, ВСІ — вкрадені від вас — українці.

За ці кошти палаци, готелі, вілли, яхти і підприємства по всьому світу.

За ці кошти у них:

— всі прибуткові підприємства, фінансово-банківська система, сировина, землі;

— всі ради «народних» депутатів;

— всі суди, прокуратури, СБУ, НАБУ, САПР, ДБР, податкові й митниця;

— всі ЗМІ і БАНДУГРУПОВАННЯ...

У вас — право пахати за копійки, виживати і перебиватися в злиднях. Голосуйте й надалі за олігархів. І… мовчіть і трусіться від страху.

Це і є Україна сьогодні, якій зранку до вечора вам пропонують горлати «Слава!», — написав на своїй сторінці у Facebook Сергій Ратушняк.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат