Невиправдані надії

23.11.2019 18:04 ПОЛІТИКА

Шість років тому українці повстали проти совкової корупційної владної системи. Тоді влада Януковича знехтувала прагненням народу йти в бік Європи і люди вийшли на Майдан. Цей Майдан ще називали Революцією гідності.

У перші дні Майдану влада навіть не думала, у що він переросте. На жаль, згодом пролилася кров. Розстріл Небесної сотні. Головним чином загинули молоді хлопці та дівчата, які з фанерними щитами йшли проти озброєних силовиків. Вони мріяли про краще майбутнє для своєї країни.

Але хто міг подумати, що цю карту просто розіграють політики. І все заради влади. Досі невідомо, хто ініціював розстріли. Досі невідомо, хто замовники та виконавці. Шість років тривають якісь слідчі дії. Нікого не знайдено. Нікого не покарано.

Влада, яка тоді прийшла керувати країною ціною життів цих молодих хлопців та дівчат, так і не спромоглася сказати суспільству правду. Та влада навіть забула, за що вмирала Небесна сотня.

Нинішня влада хоч і намагається показувати, що готова довести розслідування розстрілу Майдану до логічного кінця, але тримає геополітичний курс країни в протилежний бік. Адже Революція гідності в Україні розв’язала руки кремлівським агресорам, які відтяли наші території і затягнули нас у тривалу війну. Тепер же українська влада вже йде на поступки Кремлю і під лозунгами «Мир будь-якою ціною!» готова простити вбивць і агресорів.

В Україні є доволі значна частина людей, які готові до революцій. У нашій країні дійсно тепер легко поміняти владу. Але при цьому — дуже важко поміняти саму країну. Тому надії тих майданівців, які безстрашно вийшли на барикади задля кращого майбутнього своєї держави, залишилися нездійсненними.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат