Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13280, 20

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 4 липня. Сподіваємося. Що другий літній місяць розпочався для вас щасливо. Якщо ж ні – швидко виправляйте цю несправедливість. Нехай вам ведеться у всіх справах, будьте впевнені у собі. Смачного вам ранкового кавування й гарного понеділка!

Відтепер християни святкуватимуть Великдень в один день

Папа Римський Франциск погодився з пропозицією коптського патріарха Олександрійського Феодора II уніфікувати дату Великодня.

Поліція Угорщини нагадує про правила оснащення велосипедів у цій країні

(мовою оригіналу) Летом всё больше людей предпочитает передвигаться с помощью велосипедов. Однако, необходимо помнить о правилах, соблюдение которых не только обезопасит Вашу жизнь, но и не вынудит полицейский патруль остановить Вас и выписать вам штраф.

Поліція Угорщини з 1 липня проводитиме ретельні перевірки на дорогах  

(мовою оригіналу) С 00:00 часов 1 Июля 2016 года Полиция Венгрии на всей территории страны начинает проводить повышенную оперативность связанную с предотвращением и предупреждением противоправных действий.

Побиті Балогою тележурналісти не заберуть заяви з поліції

Гендиректор телерадіокомпанії «М-Cтудіо» Володимир Шубець натякнув нардепові Вікторові Балозі, що у нього немає частки на власність телекомпанії і постраждалі від Балоги журналісти забирати заяви із поліції не будуть Це випливає із заяви гендиректора.

Куди зливаються відходи у селах?

До редакції «РІО» надійшов лист від закарпатця Олександра Осташа. Він пише про гостру проблему — очищення стічних вод у області. Стічні води належно не очищаються від небезпечних речовин, у наші ріки потрапляє купа сміття, а це вже екологічне лихо й загроза здоров’ю. Подаємо пряму мову.

Як ужгородець рятував життя людей після теракту в Стамбулі

У аеропорту Стамбула стався теракт. Сталося кілька вибухів, у результаті яких загинули понад 40 людей і ще 150 дістали поранення.

Як ужгородець роками судиться за своє майно

Закарпатець Мирослав Цьока звернувся в «РІО» з листом проти своєї колишньої дружини.

Що означає анонсований прикордонниками антиконтрабандний терор у Закарпатті

Державна прикордонна служба розповсюдила інформацію про посилення контролю за дотриманням прикордонного режиму, запобігання правопорушенням у межах прикордонної смуги і контрольованих прикордонних районах та для захисту національної безпеки на державному кордоні.

Віктор Теличко: Музика — це втаємничені вібрації

Понад 30 років закарпатський композитор народжує музику і навчає інших робити її досконалою.

Терором на терор: агресивна відповідь закарпатських контрабандистів

Контрабандисти в Закарпатті почали активно мститися прикордонникам та митникам

Чому Закарпаття засипало градом? Пояснення науковців

Чому замість звичайних дощів посеред спекотної погоди маємо стільки екстремальних явищ? Про це розповіли Віра Балабух, завідувач відділу синоптичної метеорології УкрНДІ гiдрометеорологiї та Василь Троцюк, директор Науково-аналітичного центру.

До уваги ужгородців: Водоканал підвищує тарифи на воду

Адміністрація заявляє, що зміна тарифів є необхідним заходом для належного функціонування підприємства.

Москаль налагодив співпрацю з офіційним Будапештом за участі мільярдера Алекса Ровта

У міжнародній програмі, яка передбачає скрупульозний статистичний облік, аналіз та обмін даними щодо онкозахворювань, задіяна й Угорщина, яка готова залучити до процесу Закарпатську область

Наша сусідка Словаччина вперше очолила Раду ЄС

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо (на фото, праворуч) зустрівся в четвер з головою Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером

Андріїв, а тобі слабó? Луцька міськрада виступила за приведення тарифів до прожиткового мінімуму

Луцька міськрада вже прийняла звернення до керівництва держави із вимогою встановити справедливі тарифи на комунальні послуги, які будуть відповідати діючому прожитковому мінімуму та рівню життя в Україні. Ужгороде, а ти чому мовчиш!?

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі п’ятниця, 1 липня. Заваріть собі зранку ароматну каву й постарайтеся подумати про щось хороше. Нехай ранкова прохолода сприяє гармонійному настрою. Будьте впевнені у собі, щастя поруч. Гарних вихідних і легкої п’ятниці!

На Шипоті є закарпатській рай для хіпі з усього світу

Хіпі-фестиваль "Шипіт" біля однойменного водоспаду в закарпатському Подобовці в 2016 році знову збере неформалів з 1 по 7 липня, пише видання Дорога.

Побиті Балогою тележурналісти не заберуть заяви з поліції

Гендиректор телерадіокомпанії "М-студіо" Володимир Шубець (на фото) натякнув нардепові Вікторові Балозі, що у нього немає частки на власність телекомпанії і постраждалі від Балоги журналісти забирати заяви із поліції не будуть

Скандал з газетними кіосками підтвердив недалекоглядність рішень мукачівської влади

Конфлікт розгорівся після рішення депутатів міськради про демонтаж малих архітектурних форм з центральної частини міста.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат