Огляд кращих концертів Lords Of The Sound від TicketsBox

30.08.2019 11:24 ДОЗВІЛЛЯ



Вже 5 років своєю творчістю українську та європейську публіку радує симфонічний оркестр Lords Of The Sound. За такий короткий проміжок часу музичний колектив досяг неймовірного успіху. Lords Of The Sound стали найпопулярнішим та найзатребуванішим українськийм оркестром. Саме їх запрошують з концертами в міста Європи та з ними співпрацює багато відомих зірок. Квитки на концерти оркестру доступні за посиланням https://kiev.ticketsbox.com/lords-of-the-sound/.

Один із найкращих квиткових операторів країни розказав нам коротко про концертні програми Лордів, які вони будуть презентувати в різних містах країни.

«Хіти: краще за 5 років!»

Назва цієї концертної програми точно відображає ті композиції, які буде виконувати сучасний оркестр Lords of the Sound. Оркестр святкує п’ятиріччя своєї творчої діяльності – це був досить начинений шлях. За це період музиканти подарували слухачам різноманітну музику, проявляючи себе в різних амплуа. Вони перші почали відходити від стереотипного академізму. Тому в концертну програму «Хіти: краще за 5 років!» увійшли саундтреки із кінофільмів, що стали класикою кінематографу.

Symphonic tribute show: QUEEN | AC/DC

В одному концерті поєднується енергія QUEEN та AC / DC. Lords of the Sound відтворять легендарну музику кумирів для тебе – це поєднання рок-бендів, сучасного оркестру, потужних вокалістів та спецефекти. Симфонічне триб’ют шоу «Rock Legends» від Lords of the Sound буде наповнене драйвом, мурашками по шкірі та нестримними рухами тіла.

Разом із Lords of the Sound на сцені будуть виступати:

  • гурт The Beast – у його виконанні в симфонічній аранжировці зазвучать легендарні композиції QUEEN: «Bohemian Rhapsody», «We Will Rock You», «We Are the Champions», «The Show Must Go On», «Another One Bites the Dust »,« I Want to Break Free»;
  • офіційний триб’ют гурт Easy Dizzy – в супроводі Lords of the Sound вони виконають відривні хіти AC / DC: Back in Black, Thunderstruck, Highway to Hell, T.N.T., Shoot to Thrill и др. в симфоническом сопровождении Lords of the Sound.
  • Це буде неймовірне шоу, що на дві години занурить публіку з головою в симфо-року Queen та AC / DC.

    Lords Of The Sound підготував ще багато інших концертних програм для тебе і твоїх друзів. Дізнайся про них, перейшовши за посиланням https://khmelnitsky.ticketsbox.com/lords-of-the-sound/. Купуй квитки та насолоджуйся неймовірним виконанням легендарних композицій разом з TicketsBox. На тебе очікує гарний настрій, особлива атмосфера та неймовірні емоції.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат