Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13320, 20

Президент України присвоїв Василю Свалявчику звання "Народний художник України"

На офіційному сайті Президента України з’явився Указ №276/2016 "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції України". Серед когорти відзначених є й ім’я Василя Свалявчика.

В Ужгороді хочуть внести зміни до детального плану території

Виконавчий комітет Ужгородської міської ради завтра, 30 червня, розгляне проект рішення про містобудівну документацію, яким пропонується внести зміни до детального плану території

Андріїв із Вірастюком та Конюшком планують створити в Ужгороді спортивний комплекс

Про це йшлося під час зустрічі міського голови Ужгорода із володарем титулів «Найсильніша людина України» та «Найсильніша людина світу» Василем Вірастюком та президентом Федерації стронгмену України, чемпіоном світу Сергієм Конюшком.

Закарпатські танцюристи виграли престижний конкурс у Болгарії

Із 9 по 16 червня у сонячному місті Албена, що в Болгарії тривав міжнародний фестиваль-конкурс «Зірки Албени», у якому взяли участь і закарпатці.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі середа, 29 червня. Запрограмовуйте хороший настрій на весь день за горнятком ароматної кави в руках. Нехай усе у вашому житті складається саме так, як ви бажаєте. Внутрішньої вам гармонії, успіху на кожному кроці й смачної ранкової кави!

Москаль визнав саботаж місцевих чиновників

Станом на ранок вівторка (28.06) сільські та селищні ради Виноградівського району не розподілили жодної копійки з коштів, виділених потерпілим від градобою

Президент Угорщини Адер позбавив угорського громадянства закарпатців, один з них має прізвище Орбан

Про це повідомляється в Офіційному бюлетені Угорщини. Указ глави держави сусідньої Угорщини датується 30 травня.

Ужгородка стала чемпіоном Європи з таеквон-до

24-26 червня в румунському місті Клуж-Набока пройшли престижні змагання з таеквон-до – Кубок Європи.

Фехтування. Герей у складі української команди здобув бронзу Чемпіонату Європи

20—26 червня у польському місті Торунь пройшов Чемпіонат Європи з фехтування. Українські спортсмени цього разу здобували лише бронзові нагороди.

Закарпатські рятувальники продовжують усувати наслідки негоди на Рахівщині

26 червня внаслідок сильної локальної зливи, в районі с. Луги, Рахівського району, сформувався інтенсивний місцевий стік з потужними селевими потоками

Боротьба з газетними кіосками у Мукачеві: влада проти містян та їхнього права на інформацію

Сесія Мукачівської міської ради, що відбулась минулого тижня у великому залі ратуші, вчергове залишила багато запитань. Серед рішень, що були винесені на розгляд народних обранців, як мінімум одне приймалося у напіввідкритий спосіб.

На Параді наречених в Ужгороді - "Весілля стилі Енді Ворхола”

Команда “Весілля в стилі Енді Ворхола” вже розпочала свою роботу в рамках 7 Параду наречених.

Закарпатські музиканти в Угорщині влаштували концерт

Вже вдруге учні органного класу при Ужгородській музичній школі ім. П. І. Чайковського – єдиного в Україні – дали благодійний концерт.

"Ужгород" грає внічию з "Мункачем" у Чемпіонаті Закарпаття

Минулими вихідними в обласному Чемпіонаті пройшли матчі 11-го туру. У Вищій лізі більшість ігор завершилося розгромними перемогами команд-господарів.

Ужгородці розважалися на ювілейному «Stand Up»

У «Галереї   Ілько» відзначили другу річницю жанру «Stand Up» в Ужгороді.

Заможні депутати: хто з народних обранців Ужгорода задекларував найбільші статки

Ужгордський прес-клуб вирішив підготувати інфографіку, яка би відповідала на питання: хто із ужгородських обранців задекларував найбільші статки.

Ярослав Гулан: Що приховують редактори комунальних газет Закарпаття?

Якою супер-секретною інформацією вони розпоряджаються, — риторично запитує Ярослав Гулан, регіональний представник Інституту Масової Інформації в Закарпатській області

Аеропорт «Ужгород» з’їдав десятки мільйонів щороку, щоб безславно вмерти

Ужгородський аеропорт має давню історію (цього року йому виповнюється 87 років) і є доволі унікальним. Унікальний хоча би тим, що літаки злітають і заходять на посадку через повітряний простір Словаччини (держкордон знаходиться на відстані 100 метрів від торця злітно-посадкової смуги).

Як Ірина Еверест підкорила

Ірина Галай, 28-річна дівчина з Мукачева — перша українка, яка підкорила найвищу гору світу Еверест.   Амбіційна, впевнена і виважена. А ще красива й легка у спілкуванні. Вона вивчала комп’ютерні науки в Національному авіаційному університеті, а працює з нафтою в Києві, в компанії «Альянс Ойл Трейдинг».

Діамантове кохання, непідвладне часу

Подружжя Шамборовських прожило у шлюбі 60 літ, наповнених любов’ю, взаєморозумінням і підтримкою.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат