Поліція Хуста з‘ясовує обставини смертельної автопригоди, в якій загинув пішохід

06.07.2019 11:40 КРИМІНАЛ

На відрізку дороги Хуст-Бороняво сталася дорожньо-траспортна пригода. Водій автомобіля «Audi A4» здійснив наїзд на пішохода. Потерпілий загинув на місці аварії. За даним фактом в поліції розпочали кримінальне провадження.

Вчора, 5 липня, близько 23:30 год, на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожню автопригоду з потерпілими на Хустщині.

Поліцейські слідчо-оперативної групи, які прибули на виклик встановили, що заявник, водій автомобіля «Audi A4», 19-річний житель с.Сокирниця, на відрізку дороги між населеними пунктами Хуст-Бороняво, здійснив наїзд на пішохода. Зі слів водія, той несподівано вийшов на проїжджу частину.

Від отриманих травм потерпілий, 55-річний мешканець села Бороняво, помер на місці аварії.

Наразі хустські поліцеські встановлюють усі обставини справи, призначено ряд судових експертиз. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Хустського відділу поліції, - повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Учора поблизу Хуста сталася ще одна смертельна ДТП, в якій загинув велосипедист.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат