На Закарпатті припинено незаконну діяльність трьох підпільних автозаправних станцій

25.05.2019 17:42 КРИМІНАЛ

Прокуратура спільно з Фіскальною службою провела обшуки, у ході яких було припинено діяльність незаконних автозаправних станцій у трьох районах області.

На території Ужгородського, Тячівського та Виноградівського районів виявлено АЗС, які працювали без відповідних дозволів. Правоохоронці вилучили резервуари із під’єднаними паливороздавальними колонками, з яких проводилася реалізація дизельного палива та бензину різних марок. Зокрема вилучено 9 резервуарів для зберігання палива, 7 колонок зі шлангами та пістолетами, бензин в кількості 2000 літрів, а також дизпаливо в кількості 4600 літрів.

На даний час досудове розслідування триває, призначено ряд відповідних експертиз, проводяться необхідні слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.

За незаконне зберігання з метою збуту та збут незаконно виготовлених підакцизних товарів передбачене покарання у виді штрафу в розмірі від 85 тис. грн. до 170 тис.грн, - повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат