В Ужгороді з 1 червня перенесуть автобусну зупинку та встановлять кілька нових дорожніх знаків

25.05.2019 18:07 РАТУША

Члени комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту на засіданні в середу погодили ряд «транспортних» змін у місті з 1 червня. Так, планують перенесення автобусної зупинки маршруту №26 у напрямку УжНУ із зупинки «Хімфак» на зупинку біля кафе «Маршрут» (вул. Олександра Фединця), облаштування дорожнього знака «Автобусна зупинка» на вулиці М.Заньковецької біля школи №19 та розширення заїзної «кишеньки» на автобусній зупинці на вулиці Шумній біля ФМК.

Департамент міського господарства за рішенням комісії має облаштувати дорожній знак «Зупинка заборонена» на місці відстою автобуса маршруту №18 на вулиці Миколи Бабяка, облаштувати пішохідний перехід на вулиці Тиводара Легоцького біля будинку №76, встановити відповідні дорожні знаки та знак «Автобусна зупинка», облаштувати дорожній знак «Тупик» на вулиці Далекій.

Питання перенесення пішохідного переходу на вулиці Другетів (біля перехрестя з вул. Андрія Бачинського) та облаштування неподалік обмежувальних засобів, щоб авто не заїздили на тротуар, вивчать додатково на виїзних засіданнях комісії, як і облаштування автопаркування біля перехрестя вулиць Собранецької—Кавказької та автобусної зупинки маршруту №7 на вулиці 8 Березня, автобусних зупинок на вулицях Електрозаводській, Івана Айвазовського, Канальній, Насипній, Івана Панькевича, Олександра Столєтова.

На доопрацювання відклали питання облаштування світловідбивних кутників на парапетах клумб на кругових розв’язках і паркувальних місць на вулиці Небесної Сотні. Відмовила комісія у встановленні обмежувача руху та відповідного дорожнього знака на вулиці Далекій, встановленні обмежувачів руху у дворі будинку на вулиці Вузькій, 89, не дозволили і заїзд у пішохідну зону площі Шандора Петефі.

Члени комісії також прийняли рішення визначити вулицю Івана Крилова головною щодо руху на авто і поставити відповідні дорожні знаки.

Ще 10 нових автобусів приїдуть в Ужгород

До кінця серпня в Ужгород заїдуть ще 10 нових автобусів. Вони їздитимуть паралельно найбільш жвавим маршрутам, до прикладу, № 14, 5, 58 тощо. Про це мер розповів в інтерв’ю для першого кабельного. Таким чином в Ужгороді з вересня буде 20 автобусів.

Однак є проблема з водіями.

За словами мера Андріїва, незважаючи на зарплату в 15 000 грн., кондиціонер і чистоту, дуже важко знайти водія для нових автобусів...

«Яка ж платня тоді у водіїв тих іржавих корит, які називають «маршрутками»?», — запитують ужгородці в соцмережах.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат