На Берегівщині вилучили з могили тіло загиблої поліцейської, аби провести ексгумацію

25.05.2019 18:00 КРИМІНАЛ

Ми повідомляли, що родичі загиблої в минулому році поліцейської Катерини Карнаухової вимагають повторного розслідування причин смерті їхньої доньки.

Загибла Катерина Карнаухова була принциповим поліцейським і як могла боролася з наркомафією. Потім вона загинула, а у медичному заключенні значилося «аневризм судин».

Проведено три судово-медичні експертизи, які підтверджують, що жінка-правоохоронець померла внаслідок хвороби. Жодних насильницьких дій, які би спричинили її смерть, не виявлено, — стверджували в поліції.

Разом із тим у Києві проводилася додаткова судово-медична експертиза померлої і підтверджень насильницької смертіне було.

Батько Катерини є відомим ветераном АТО, він служив у батальйонах «Азов» та «Донбас». Саме він вимагав прискіпливого розслідування смерті доньки.

Він казав, що першим приїхав до Катерини в лікарню, де після трьох днів у комі вона померла. Він розповідав:

— Донька була без спідньої білизни. Під оком синець, губа опухла, сережки зірвані, — каже чоловік. — Але поліцейські цього не зафіксували. Нікого не опитали, справу відкривати не збиралися. Її друг, який бачив Катю останньою, мав би бути першим підозрюваним. Та він уже виїхав в Угорщину.

І рівно через рік після смерті батькам Катерини таки вдалося домогтися ексгумації тіла доньки.

Тіло вилучили з могили і направили до моргу Берегівської райлікарні. Обстеження тіла провели незалежні експерти з Києва. Заключення буде через місяць.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат