Ужгородська дитяча залізниця відкриває новий сезон

03.05.2019 21:38 РАТУША

У першій декаді травня Мала Закарпатська дитяча магістраль регіональної філії «Львівська залізниця» відкриває новий сезон пасажирських перевезень. Цього року відкриття сезону заплановане на 4 травня.

Довжина залізничного шляху дитячої залізниці в Ужгороді становить близько 1,2 км, а поїзд курсує між станціями «Молодіжна» (станція за обласною філармонією) та «Парк» (зупинка в Підзамковому парку).

У 2016 році зусиллями залізничників та місцевих органів виконавчої влади дитяча залізниця Закарпаття відновила свою роботу після вимушеної 7-річної перерви і вже втретє готується відкривати повноцінний сезон пасажирських перевезень.

Поїзд Закарпатської малої залізниці їздитиме у вихідні та святкові дні з 11.20 до 16.30.

* * *

Дитяча залізниця оголошує набір у гурток «Юний залізничник»

З нагоди нового сезону роботи залізниці оголошено набір дітей від 8 років у гуртки «Транспортне моделювання» та «Юний залізничник». Діти матимуть можливість не тільки дізнатися, як працює потяг та як ним правильно і безпечно подорожувати, але й зможуть виготовити локомотив чи вагони.

Щоб записатися на один із гуртків, потрібно зателефонувати на один із телефонів: 050-250-71-22 (Шандор Олександрович); 099-470-83-42 (Віра Олексіївна); 050-937-01-20 (Катерина Йожефівна).

Гуртки безкоштовні, в них займаються дітки від 8 до 15 років у вільний від школи час. «Ми працюємо весь тиждень з понеділка до неділі включно», — пишуть викладачі залізниці, які з нетерпінням чекають на учнів, що не уявляють свого життя без потягів та паровозів.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат