На Закарпатті активісти знову хочуть перекривати дороги

23.03.2019 18:23 СОЦІО

Кожної весни наші дороги мають жалюгідний стан. Хоча останнім часом місцями дороги вже будують капітально і там, де це роблять іноземці, дороги таки витримують зиму. Але таких доріг дуже мало.

І минулого року активісти в багатьох районах області влаштовували акції з перекриттям доріг. Звичайно, це примітивні акції, які є не більше, ніж популізмом, бо перекриття дороги ніяким чином не впливає на чиновників, які відповідальні за стан доріг, а такі перекриття б’ють, у першу чергу, по простих людях, яким потрібно їхати кудись по справах, на роботу, до родини, у лікарню тощо.

Але попри те, що влада анонсує глобальний ремонт доріг і навіть звітує про вже проведені ремонти на Виноградівщині (Виноградів—Теково—Неветленфолу), на Берегівщині (Берегово—Кам’янське) та в інших районах, активісти Іршавщини вирішили перекрити трасу Мукачево—Рогатин у районі села Сільце. Як повідомив у соцмережах активіст Михайло Ловга, акція з перекриттям дороги буде безстроковою і до перемоги. Активісти мають намір навіть розкласти намети.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат