Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9600, 20

18 травня в Ужгороді пройде «Олімпійський день»

Наприкінці минулого тижня в Ужгороді відбулося засідання обласного відділення НОК України, яке вів його голова Іван Риляк.

Фехтування. Турнір Герея зібрав в Ужгороді кадетів 5-ти країн

Протягом двох днів (10-11 травня) у місцевому спортивному комплексі «Юність» майже 300 «д’артаньянів» (кадети) схрестили зброю за здобуття головних трофеїв традиційного   ХIX–го всеукраїнського Меморіалу пам’яті заслуженого тренера України Василя Герея (головний суддя змагань С. Горецький та секретар Н. Калініна).

Городковий спорт — це азартний вид спорту

У цьому переконався і сам автор цього фоторепортажу, який взяв участь у традиційній відкритій першості Закарпаття серед ветеранів фізичної культури і спорту. І не просто взяв, а виборов срібну медаль серед учасників вікової категорії до 65 років (див. копію грамоти).   Головне у цій рухливій грі — це влучність, а ваш покірний слуга під час проходження дійсної військової служби був–таки снайпером.

На Рахівщині чоловік та жінка розраховувалися фальшивими грошима

У селі Луг Рахівського району у власника сувенірної крамниці купили картину, розрахувавшись фальшивими купюрами. Покупців — чоловіка та жінку, поліцейські затримали на посту «Лазещина». Вилучені гроші відправили на експертизу.

Ірина Третьяк: Мені подобається, коли щось креативно і щось «не так»

Рівно 4 роки тому художниця вперше потрапила в Ужгород, потрапила саме завдяки своїм картинам. А минулого року навіть деякий час (з серпня по листопад) жила тут. Так сталося, що з ряду особистих причин місто запало Ірині в серце. Усе це вилилося в неї в гаряче бажання зробити в місті свою виставку і зробити її саме в квітучу пору року. І якщо вже ця жінка щось вирішить, то Всесвіт зробить неймовірне, аби її бажання здійснилося!

Велике прибирання для великого гостя

Спочатку ужгородці помітили, що в останні дні в місті триває якесь хоч трошки хаотичне, але активне наведення марафету. Вулиці вичищали і підлатували. Мили мости і малювали розмітку на дорогах. Стригли кущі та траву. Такого не було навіть перед початком сакурової лихоманки. Тоді владі міста було начхати на те, яким побачать туристи Ужгород.

21-річний чоловік "замінував" місцеве відділення поліції

Іршавські поліцейські спільно з СБУ затримали чоловіка, який повідомив про замінування адмінбудівлі Іршавського відділення поліції.

На трасі Київ-Чоп п'яний водій Мерседеса збив двох мотоциклістів

Сьогодні вдень на трасі Київ-Чоп сталася жахлива ДТП.

В ужгородському СК "Юність" відбувся гандбольний турнір серед дівчат

Дуже впевнено готуються до своїх перших всеукраїнських стартів команди дівчат з гандболу 2006-2007 р.р.н Тож ми також вирішили не пасти задніх і провели невеличкий турнір із залученням команд області та України.

Гройсман відвідав в Ужгороді угорську школу, ЦНАП та Єврокар

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сьогодні з робочим візитом відвідав Закарпаття.

У Хусті в результаті ДТП загинуло немовля

Пригода сталася на вулиці Небесної сотні. 63-річний водій вантажівки «Урал-375», мешканець села Березово, зачепив стрілою металевий провід, що був протягнутий між двома стовпами. У результаті бетонний стовп впав на візочок, в якому був 1,5-річний хлопчик.

Іршавські поліцейські упіймали проститутку та її 21-річну звідницю

За надання інтимних послуг 21-річна звідниця з Лисичево та 37-річна ужгородська проститутка отримали всього 800 гривень.

На Міжгірщині побили патрульних поліцейських

Інцидент стався в одному із сіл району.

Сергій Жадан візьме участь у Книга-фесті

16-17 травня у архітектурно-історичному комплексі «Совине гніздо» всьоме пройде виставка «Книга-фест-2018». Цього року гостем заходу буде відомий письменник Сергій Жадан.

Зсув грунту у селі Кольчино знищив два будинки. Відео

Сьогодні зранку у Кольчині, що на Мукачівщині стався зсув грунту.

Словацьке ТБ про криваву бійку українців на словацькому боці КПП "Малий Березний"

Як повідомляє телебачення JOJ, двоє чоловіків, які розмовляли українською, влаштували криваву бійку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат