Віктор Микита в Брюсселі обговорював з партнерами проєкт обласного центру реабілітації військових

10.07.2023 10:55 ПОДІЇ

Під час відрядження до Бельгії в брюссельському офісі концерну Philips разом з міжнародними партнерами та представниками консалтингової компанії Schuman Associates обговорили питання оптимізації роботи, ефективного менеджменту, механізмів і напрямків співпраці, фінансування й можливої донорської підтримки в реалізації проєкту обласного центру реабілітації військовослужбовців, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Над концептом закладу ми разом із колегами з обласної ради працюємо з 2022 року, зараз же вийшли на стадію пошуку партнерів і донорів, які дозволять нам професійно, швидко та якісно виконати перший етап робіт.

Приємно відзначити, що маємо зворотний зв'язок від партнерів: вони готові обʼєднатися й консолідувати ресурси для втілення ініціативи на Закарпатті.

У серпні до нас прибуде перша делегація з ЄС для презентації концепту в Ужгороді, огляду наявної інфраструктури, котра підлягає реконструкції, для знайомства з командою проєкту, лікарями й місцевою владою.

Також очікуємо на підписання перших угод у межах ініціативи, після чого разом з обласною радою представимо проєкт громаді краю.

Це довгий та складний шлях, однак це наша місія, яку ми повинні виконати заради наших захисників, котрі ціною власного життя й здоровʼя захищають нас і нашу Батьківщину.

Дякую партнерам за підтримку та увагу до України. Разом працюємо, разом переможемо!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат