Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9580, 20

Угорський уряд передав Закарпаттю як гуманітарну допомогу першу партію вакцини загальною вартістю 60

У вівторок (15.05) уряд Угорщини передав представникам Закарпаття першу партію вакцини від кору, паротиту і краснухи M-M-RVAXPRO, а також п’ятикомпонентну вакцину Пентаксим (Pentaxim). Усього протягом сьогоднішнього дня в область буде доставлено 15.000 доз вакцини M-M-RVAXPRO та 21.600 доз вакцини Pentaxim загальною вартістю 600 тисяч євро.

На сесій міськради виділяли та перерозподіляли кошти, також перейменовували провулки

Сьогодні відбулася сесія Ужгородської міськради. Зареєструвалися 33 депутати.

В ОДА відзначили матерів будинків сімейного типу та прийомних родин

Сьогодні з нагоди Дня матері обласне керівництво зустрілося в ОДА з матерями будинків сімейного типу та прийомних родин. На Закарпатті таких родин 104, в яких виховуються 393 дітей-сиріт.

Контрабандисти кидали камінням у прикордонників, останні застосували зброю

Сьогодні вночі під час патрулювання річкової ділянки кордону поблизу села Вилок, прикордонний наряд за допомогою приладу нічного бачення спостерігав рух осіб у бік кордону. Військовослужбовці розпочали переслідування ймовірних правопорушників, на що ті відреагували нецензурною лайкою та киданням каміння у правоохоронців. Один камінь влучив в прикордонника.

Родина Панових врятує історичний будинок Рошковича

Черговий проект по відновленню культурної спадщини, який здійснюється в рамках приватної ініціативи родини Панових, презентували цими днями в Ужгороді.

За три місяці лісівники області сплатили 85 млн. гривень податків

За 3 місяці поточного року підприємствами Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства сплачено до бюджетів усіх рівнів - 85,6 мільйона гривень податків, зборів та обов'язкових платежів, що на 24,4 мільйона гривень (39,7 %) більше, ніж за відповідний період 2017 року.

Закарпатець у Львові вдарив ножем жінку-поліцейську

За інформацією поліції, екіпаж патрульної поліції оформляв протокол щодо ДТП. Зіштовхнулися автомобілі "Лексус" та "Шкода".

Чоловік-садист відрізав вагітній дружині палець

Перелякана жінка втекла аж до Полтави.

Делегація зі Швейцарії з робочим візитом перебувала у берегівських колег

Минулого тижня делегація лісівників зі Швейцарії та України з метою обміну досвідом та ознайомлення з природніми заплавними лісами в урочищі «Атак» відвідала Берегівське лісове господарство.

Міжнародний день музею в Ужгороді (программа)

Програма заходів, якими розпочнеться святкування Міжнародного дня музеїв 18 травня.

У гірські річки Міжгірщини запустили 12 тисяч мальків форелі

12 травня, працівниками Міжгірського лісового господарства проведено акцію із зарибнення мальком форелі річок Міжгірщини.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат