Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9660, 20

Мукачівець обкрадав продавців на речовому ринку

За це йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Сьогодні у Братиславі вирішується бути чи не бути аеропорту в Ужгороді

Сьогодні, 3 травня, в Братиславі відбудуться переговори щодо угоди про забезпечення повітряного простору та експлуатації міжнародного аеропорту «Ужгород»

Близько сотні людей перекрили дорогу Іршава-Довге

Перекриття сталося в межах села Приборжавське. Люди вимагали від влади негайно розпочати ремонт вкрай поганої дороги.

У Мукачеві підкинули немовля у "Вікно життя"

При обласній дитячій лікарні в Мукачеві діє так зване "Вікно життя". Воно передбачене для того, щоб матері, які у відчаї і не здатні утримувати немовлят, могли б їх віддавати на утримання лікарні цілком анонімно.

Москаль: «Сільради потенційної ОТГ мусять привести свою документацію у відповідність до українського

– Перед тим, як організовувати пікетування, блокування чи перекриття доріг для отримання позитивного висновку щодо створення Холмківської об’єднаної територіальної громади (ОТГ), керівництву трьох сільських рад необхідно привести свою документацію у відповідність до законодавства, – заявляє Геннадій Москаль. – По-перше, у ряді сіл, що входять до трьох сільрад потенційної ОТГ, недотримані містобудівні документи, а саме: застарілі генплани, які необхідно оновити.

На Закарпатті будуть реалізовувати 5 крупних проектів за європейські гроші

Минулого тижня в місті Кошице (Словаччина) міжнародна конкурсна комісія визначила переможців проектів Програми прикордонного співробітництва «Європейський інструмент сусідства та партнерства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020».

У центрі Ужгорода активісти ріжуть шини на неправильно припаркованих автомобілях

В Ужгороді невідомі активісти ріжуть шини на автомобілях, які припарковані на бордюрах.

Москаль звинуватив Балогу в провокаціях з перекриттям доріг на Закарпатті

На Іршавщині люди анонсували перекриття дороги. Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль каже, що це провокація Віктора Балоги.

«Вільний простір» — масштабний проект-майданчик, де діти стають щасливими і дорослими

Екошкола, театральна студія, психокорекційні заняття, заняття з робототехніки та «Школа лідерства» — ці напрямки втілює протягом ось уже кількох місяців ГО «Щасливі діти» в рамках масштабного проекту «Вільний простір». Стартував проект ще в листопаді минулого року, партнером у його втіленні стало Словацьке агентство з міжнародного розвитку та співробітництва «SlovakAid», яке визнало ідеї керівників «Щасливих дітей» дуже цікавими для співпраці та реалізації проекту.

Мерія довірила ремонт Капушанської новому підряднику, який проходить по кримінальній справі

Попередній підрядник не вклався в терміни. Ремонтні роботи на Капушанській продовжить інший підрядник — нову угоду укладено з будівельною компанією «Антрол». Ця компанія зобов’язалася закінчити роботи на цьому відрізку дороги до серпня. Це підтвердили і в міській раді Ужгорода.

Знущання над історією Ужгорода

Ужгородці спостерігають за тим, як знищувався унікальний кінотеатр на Волошина, будинок Фунданича на тій же вулиці, як добудовувався мансардний поверх «Червеної ружі», як нищать історичні будинки на вулицях Фединця та Льва Толстого, як без погодження роблять надбудову на старому будинку на Довженка, 5 на Малому Ґалаґові. І на всі ці протизаконні реконструкції дає згоду влада міста.

В Ужгороді проходить фестиваль сучасної духовної музики

Вчора ввечері в ужгородському Закарпатському обласному художньому музеї імені Йосипа Бокшая відбувся концерт відомого колективу камерного хору "Cantus". Вечір пройшов у рамках Фестивалю сучасної духовної музики, що проходить цими днями в обласному центрі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат