Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9620, 20

В Ужгороді вночі поліція спіймала групу грабіжників-«гастролерів»

В обласному центрі спіймали групу осіб з Воловецького району, які пограбували двох осіб.

У селі Яноші мікроавтобус насмерть збив пішохода

Водійка мікроавтобусу марки «Ford Transit» наїхала на пішохода, який йшов проїзною частиною. 42-річний мешканець села Балажер помер на місці.

В Ужгороді відзначили День пам’яті та примирення і 73-ю річницю перемоги над нацизмом

9 травня в обласному центрі Закарпаття відбулися урочистості з нагоди 73-річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Лікар з Хуста, який вимагав від породіллі хабар, залишиться під вартою

Апеляційний суд Закарпатської області погодившись з доводами Хустської місцевої прокуратури, скасував ухвалу слідчого судді Хустського місцевого суду та обрав, завідуючому пологовим   відділення Хустської районної лікарні, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

В Закарпатті виявили підприємство, що забруднювало довкілля

Державна екоінспекція Закарпаття виявила порушення природоохоронного законодавства ТОВ “РОСС-Україна”.

Влада Ужгорода самоусунулася від захисту архітектурних пам’яток

На території міста Ужгорода, за різними типами та видами, розміщено 233 історичні пам’ятки, з яких 8 пам’яток національного значення та 225 місцевого значення. Крім того, відповідно до історико – архітектурного опорного плану, на території обласного центру, рішенням міської ради від 10.03.2016 р., визначено межу історичного ареалу та 161 щойно виявлений об’єкт культурної спадщини. Наразі, цей перелік виявлених об’єктів запропоновані до внесення у реєстр пам’яток.

У Буковому водій побив поліцейського

Водій автомобіля "Сітроен" порушив правила і його зупинили поліцейські. Були ознаки алкогольного сп'яніння, однак водій не лише відмовився пройти відповідний тест, але й вів себе агресивно і почав бити поліцейського.

За останні два дні в області згоріли три автомобілі

Упродовж 6-7 травня закарпатські рятувальники чотири рази виїжджали гасити автомобілі.

Низка потягів змінюють маршрут, деякі не курсуватимуть через колійні роботи в Бескидському тунелі

У зв’язку з проведенням робіт по переключенню станції Бескид в новий тунель, рух потягів на перегоні Лавочне – Бескид   – Скотарське з 8 години 20 травня до 11.30 25 травня буде припинено.

У селі Гать водій насмерть збив людину і втік

Поліція з’ясовує обставини смертельної аварії у селі Гать на Берегівщині та розшукує водія причетного до даної ДТП. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження. Введено план «Перехват».

Українська світломузика від 1960-х і до сьогодні. Сторінка Закарпаття

В Ужгороді в ILKO Gallery, за підтримки Агенції регіонального розвитку Закарпатської області та ГО «Культурна платформа Закарпаття», відбулася лекція на тему «Українська світломузика від 1960-х і до сьогодні. Сторінка Закарпаття».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат