Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9640, 20

На хвилях гірських річок

Перші унікальні споруди — дерев’яні греблі («готі») — своєрідні символи Гуцульщини. Зародження бокорашства.

Сутність болю — крізь тверезий сміх

Його село, розташоване неподалік від районного центру Перечин, має назву Мокре. Так, так — Мокре, а не — Мокра (може тому, щоб не сплутати з Руською Мокрою, що на Тячівщині в тому ж Закарпатті). Там, де, як подейкують, сьомої липневої днини жителі відзначали колись і відзначають нині свято літнього сонцестояння гойно-гойно.

Сакури відцвіли. Ужгород не скористався моментом

Так сталося, що саме в період цвітіння сакур в Ужгород приїжджає найбільша кількість туристів. На жаль, сакури цвітуть дуже короткий час. Але саме це і є тестом на випробовування влади — як за цей короткий час найкраще його використати зі зиском для міста та його мешканців.

Авторинок у Кінчеші під загрозою закриття

Днями в редакцію звернулися підприємці ринку з інформацією, що на них чиниться рейдерська атака, і ринок, який працює уже близько 30 років і допомагає прожити багатьом, тепер хочуть закрити.

Заступник мера Ужгорода Цап через суд відновлюється на посаді

Заступник мера Ужгорода Іштван Цап наразі очікує рішення суду після того, як його було затримано за підозрою в отриманні хабара.

Визначилися чемпіони Дитячої ліги Закарпаття з гандболу

5 травня в ужгородському СК Юність відбулися фінальні тури Чeмпіонатів області з гандболу Дитяча ліга сeрeд дівчат 2004-2005 р.р.н. та юнаків 2003-2004 р.р.н.

Історичну пам'ятку в центрі Ужгорода перетворять на рожеву новобудову?

Виконавець ремонтних робіт будинку на вулиці Довженка 5 вже "відремонтував" одну будівлю чеської забудови у центрі Ужгорода. Вийшов такий собі "особняк" у стилі сучасної сільської архітектури.

Поліція Закарпаття спіймала у Хусті звідницю та проститутку

Відділ боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Закарпаття спільно з колегами з Хустського відділу викрили 30-річну жінку на звідництві.

Ужгородські поліцейські розшукують водія, який наїхав на дитину і втік

Водій автомобіля «Škoda» білого кольору на вулиці Капушанській наїхав на 8-річного хлопчика і втік з місця події. Поліція розшукує правопорушника та звертається до містян, які володіють будь-якою інформацією про місцезнаходження розшукуваного, повідомити про це на лінію «102».

Наступного вівторка керівник області чекає голів Сторожницької, Тарновецької та Холмківської сільськ

Також Москаль розпорядився виготовити проектну документацію для будівництва дороги з твердим покриттям до високогірного села біля Синевирського озера

Закарпатців та гостей краю запрошують на Міжнародний день мисливця

Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства 26 травня запрошує всіх закарпатців і гостей області на нове міжнародне свято «День мисливця», яке відбудеться у Виноградівському районі, с. Шаланки, урочище Великий ліс.

Виконання бюджетів за квартал: лідери – Ужгород і Рахівщина, аутсайдери – об’єднані територіальні гр

За січень – квітень цього року місцеві бюджети Закарпатської області виконали планові показники доходів загального фонду в середньому на 112,6 відсотків. П’ятірка лідерів перевиконання виглядає так: м. Ужгород, який зібрав понад план 26,4 мільйонів гривень, Рахівський район (перевиконання на 15,1 млн. грн.), Ужгородський район (перевиконання на 10,8 млн. грн.), Тячівська ОТГ (перевиконання на 9,9 млн. грн.) та Тячівський район (перевиконання на 9,9 млн. грн.). Обласний бюджет за перші чотири місяці перевиконано на 10,6 мільйона гривень.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат