Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9540, 20

Прокуратура завела справу на Ужгородську міськраду

Прокуратура розпочала кримінальне провадження, за фактом службової недбалості службовців департаменту міського господарства Ужгородської міськради.

В ужгородського водія патрульні зафіксували рекордну кількість алкоголю в крові

Про нетверезого чоловіка за кермом на лінію 102, близько 22-ї години, повідомила небайдужа громадянка, яка стала свідком їзди порушника. Інспектори побачили вказаний заявницею транспортний засіб на вулиці Заньковецькій в Ужгороді.

Москаль: «Виявлені в Ужгороді гранатомети   й протипіхотні гранати готувалися російською спецслужбою

Вчора вночі в Ужгороді в мікрорайоні Радванка оперативники обласного управління СБУ в ході контррозвідувальних заходів виявили схрон із боєприпасами – чотири реактивні протитанкові гранатомети РПГ-22 та двадцять дві ручні протипіхотні гранати РГД-5 із запалами. І гранатомети, і гранати у справному стані й готові до застосування.

Самоцвіти Юлії Драгун

Нарешті в архітектурно-історичному комплексі «Совине гніздо», що в м. Ужгород, у рамках виставки ”Книга-фест 2018»   відбулася презентація книги «Ой віночку з барвіночку» (звичаї та обряди, коломийки Карпат) відомої закарпатської письменниці з Тячівщини Юлії Драгун.

В Ужгороді побили журналіста Віталія Глаголу

В Ужгороді побили власкора телеканалу СТБ, відомого закарпатського журналіста Віталія Глаголу.

В Ужгороді відбулися громадські слухання з перейменування вулиць

В Ужгородській міській раді сьогодні відбулися громадські слухання з обговорення пропозицій із найменування (перейменування) вулиць та площі, які протягом двох місяців були розміщені на офіційному сайті міськради.

На Воловеччині чоловік випав з потяга

Сьогодні зранку на залізниці сталася надзвичайна пригода - неподалік Скотарського 19-річний чоловік випав з потяга.

Видавництво "Карпати" визнали кращим на "Книга-фесті-2018"

В Ужгороді завершилася 7-ма виставка "Книга-фест".

В Ужгороді розгорнули вернісаж робітничих професій

Шістнадцять закладів професійної освіти з усієї закарпатської області взяли участь у вернісажі «Робітнича професія – крок до успіху», що відбувся сьогодні на площі Народній в Ужгороді.

Москаль: «Річка Латориця не є власністю Мукачівської ратуші»

– Мукачівська міська влада й далі намагається протиснути будівництво каскаду міні-ГЕС на Латориці, причому робить це всупереч і громаді, і здоровому глузду, і законодавству, – наголошує Геннадій Москаль. –   Остання ініціатива мерії про плебісцит по міні-ГЕС – знову повна профанація й некомпетентність.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат