Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9480, 20

У Хусті побудують завод на 750 робочих місць

На Закарпатті у місті Хуст відкриється вже третє підприємство з німецькими інвестиціями ТОВ «Берег-Кабель ГмбХ».

В Ужгороді пройшов День добросусідства зі Словаччиною

Сьогодні на українсько-словацькому кордоні в міжнародному пункті пропуску «Ужгород»» пройшов щорічний День добросусідства.

Ужгород бере 9 млн. євро кредиту від ЄБРР

Віддати гроші потрібно протягом 13 років.

На хабарі попався акушер-гінеколог Ужгородського пологового будинку

Лікар вимагав 500 доларів за надання медичної допомоги при пологах. Для того, щоб чоловік породіллі з ним розрахувався, відібрав паспорт.

Проблема вимагає вирішення

Люди хворіють через брудну воду у Чопі

В ужгородських школах пролунав останній дзвоник (ФОТО)

Сьогодні в Ужгороді попрощалися зі школою 690 одинадцятикласників. Попереду у них ще складання ЗНО і державна підсумкова атестація.

На трасі Київ-Чоп автобус зіткнувся з легковиком

ДТП сталося вчора в селі Ракошино, близько 18-ї години.

На трасі Київ-Чоп зіткнулися два мерседеси та опель

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом дорожнього-транспортної пригоди поблизу села Дубрівка, що на Ужгородщині. Внаслідок зіткнення автомобілів «Mercedes-Benz Vito», «Mercedes-Benz» та «Opel Zafira», двоє людей отримали травми та госпіталізовані.

В Закарпатському музеї архітектури та побуту відбулася Виставка «графіка-рисунок»

22 травня 2018 року у виставковій залі Закарпатського музею архітектури та побуту відбулося відкриття спільної виставки відомих закарпатських художників Антона Ковача, Михайло Сирохмана, Василя Пала та Василя Когутича. Експозиція має назву «Графіка-рисунок».

Москаль: «Я б хоч сьогодні розпустив Верховну Раду, якби це від мене залежало…»

– Я перший прихильник розпуску Верховної Ради, вона вичерпала свій потенціал і на сьогодні є гальмом в Україні, – заявив Геннадій Москаль в інтерв’ю телеканалу «М-Студіо».

В Ужгороді зустріли президента Порошенка. І відразу ж провели

Президент України Петро Порошенко був в Ужгороді всього кілька хвилин.

Завершено будівництво та введено в експлуатацію Бескидський залізничний тунель

Тунель сприяє екологічно безпечному транспорту та полегшує пасажирські та вантажні перевезення. Будівництво двоколійного тунелю довжиною в 1,8 км підтримав Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) за допомогою кредиту в розмірі 55 млн. євро.

Поліція Закарпаття направила до суду справу про резонансне викрадення ужгородця

Старший слідчий в особливо важливих справах відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи, слідчого управління ГУНП в Закарпатській області направив до суду справу з обвинувальним актом щодо викрадення та незаконного позбавлення волі ужгородця.

Поліцейські направили до суду справу "металістів"

Спеціалісти детективного підрозділу ГУНП в Закарпатській області завершили досудове розслідування кримінального провадження про спробу привласнення майна в особливо великих розмірах в Мукачівському районі та передали справу з обвинувальним актом до суду.

На Мукачівщині чоловік пошкодив 23 пам’ятники на кладовищі

Правоохоронці Мукачівського відділення встановили особу чоловіка, який на кладовищі у селі Дерцен пошкодив 23 надмогильні пам’ятники. За даним фактом у поліції розпочали кримінальне провадження.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат