Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9440, 20

У Мукачеві патрульні виявили водія з підробленим водійським посвідченням

Сьогодні, близько 5-ї ранку, патрулюючи в місті Мукачеві, патрульні зупинили транспортний засіб Opel Omega, водій якого порушив Правила дорожнього руху.

Закарпатець придбав дороге авто, яке виявилося краденим

Під час профілактичних заходів поліцейські розшукали на території стоянки біля торговельного центру, авто, яке перебуває у розшуку.

На Закарпатті зменшився рівень підліткової злочинності

В області нині мешкає понад 2 тисячі дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, більшість з них – 85 відсотків – охоплені сімейними формами виховання.

Батько без відома матері вивіз за кордон 2-річну дитину

Днями до поліції звернулася 25-річна мешканка смт.Великий Березний. Жінка просила вжити заходів до чоловіка, який без її відома забрав їхню 2-річну доньку і вивіз закордон.

Іршавські слідчі розкрили факт групового хуліганства у одному з районних дискобарів

Правоохоронці Іршавського відділення поліції встановили особи причетних до нанесення мешканцю одного із сіл району тілесних ушкоджень. Причетних опитали. Усім чотирьом – повідомлено про підозру.

12 тисяч мальків форелі випустили лісники гірську річну на Рахівщині

Завдяки зусиллям Станиславського лісництва вдалося запустити у гірські струмки понад 12 тисяч малька королівської риби.

Поліція Закарпаття за добу розкрила сім крадіжок, шість із яких – з проникненням у житло

За минулу добу поліція Закарпаття розкрила сім крадіжок в Ужгородському, Хустському та Тячівському районах. Шість із розкритих майнових злочинів передбачали проникнення підозрюваних у житло.

Стосовно двох ужгородських митників відкрито кримінальні провадження

Розпочато досудове розслідування у двох кримінальних   провадженнях відносно посадових осіб митного посту «Ужгород».

В Ужгороді правоохоронці закрили два гральні зали

В ході проведених обшуків, припинено діяльність 2-х гральних залів в Ужгороді. Встановлено, що в цих залах організовувалося та здійснювалося проведення азартних ігор з використанням комп’ютерних симуляторів.

Що треба знати про про новий Бескидський тунель?

24 травня у Карпатах запустили найбільший інфраструктурний проект часів незалежності – новий Бескидський тунель. Двоколійний залізничний прохід крізь карпатський перевал тягнеться між станціями Бескид та Скотарське. Він дозволить подвоїти транзит до Західної та Центральної Європи і запустити нові пасажирські рейси між Закарпаттям та іншими регіонами України.

Творчий звіт у квітах любові

Саме це засвідчив лейтмотив триптиха катренів Юрія Шипа на його творчому вечорі й урочистому концерті з нагоди 75-річчя з дня народження та 55-ліття літературної діяльності.

Ружа за вікном…

Тоті цвіти красні,
котрі зацвітають,
тоті діти щасні,
котрі матір мають.

Народне прислів’я

Вишиті скульптурки Михайла Колодка

У грудні 2010-го на перилах площі Театральної в Ужгороді з’явилася перша міні-скульптурка роботи Михайла Колодка. Бронзова фігурка Миколайчика, при зрості в 16 см та вазі 12 кг, стала найменшою скульптурою в Україні. Відтоді у місті їх з’явилося понад 30 і кожна тим чи іншим боком пов’язана із Закарпаттям та його історією.

Чи є місце Кінчешу на Краснодонців?

Днями до редакції надійшов лист від ужгородця Йосипа Ороса, якого стурбувало питання перенесення авторинку в с. Кінчеш на вул. Краснодонців.

Відео погоні за нетверезим водієм в Мукачеві

Погоня в Мукачеві серед білого дня: нетверезий водій намагався втекти від патрульних.

Мукачівець пограбував 72-річну пенсіонерку

Під час проведення досудового розслідування за фактом нападу на 72-річну мешканку Мукачева поліцейські відділу встановили особу місцевого чоловіка, який причетний до вчиненого.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат