В Ужгороді у ДТП зіштовхнулися «швидка» та легковик (ВІДЕО)

28.07.2023 23:13 КРИМІНАЛ

Це сталося на перехресті вулиць Берчені і Підгірна.

За інф. Groza-news винуватець ДТП за участю швидкої в Ужгороді підозрюється у зберіганні наркотиків. Ідеться про чоловіка ромської національності, якого обґрунтовано за кількома епізодами підозрюють у зберіганні наркотичних речовин. Чоловік живе у ромському поселенні мікрорайону “Шахта”.

За словами джерела Groza-news, цього чоловіка неодноразово документували правоохоронці із наявними у нього різного роду наркотичними речовинами.

Нагадаємо, що реанімобіль, що віз пацієнта, прямував з боку ЗОШ №2, а VW, яким керував громадянин ромської національності, рухався від торгового центру “Люксор плаза” та намагався проскочити перехрестя по Берчені в напрямку мікрорайону Шахта, хоча мав пропустити авто медиків. За наразі неофіційною інформацією, почути звук сирени “швидкої” водієві та пасажирам легковика завадила гучна музика в салоні.

Зіткнувшись, автомобілі-учасники ДТП врізалися в металеву огорожу тротуару.

Обидва авто зазнали сильних ушкоджень. Постраждав щонайменше один пасажир Volkswagen-а, який сидів з боку удару. Його забрала одна з чотирьох “швидких”, що прибули на місце ДТП.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат