Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9380, 20

В Ужгородському замку лунали «Мелодії прикордоння»

Учора в Ужгородському замку відбувся концерт із нагоди святкування 15-річчя Програми транскордонного співробітництва "Польща-Білорусь-Україна".

Ужгородські поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного в замахові на вбивство

39-річний житель обласного центру, наніс ножові поранення своєму знайомому, його затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

20-річний чоловік за одну ніч скоїв 5 крадіжок

Працівники кримінальної поліції Тячівщини викрили 20-річного молодика у ряді крадіжок з автомобілів.

Москаль: «Таке враження, що якщо Рахівський район накрив кір, то Виноградівський – якась невиліковна

Перекриття автодороги державного значення «Виноградів – Вилок – Велика Копаня» у Виноградівському районі з вимогами до обласної й районної державних адміністрацій провести негайний капітальний ремонт – це повний абсурд і відсутність будь-якої логіки! Так вважає голова облдержадміністрації Геннадій Москаль.

Дружини Президентів України та Угорщини відкрили Центр реабілітації дітей на Закарпатті

8 червня дружина Президента України Марина Порошенко разом із дружиною Президента Угорщини Анітою Герцег провели на Закарпатті спільну доброчинну акцію – відкрили Центр медико-соціальної реабілітації дітей ім. Святого Михайла у с. Ратівці Ужгородського району і вручили його вихованцям подарунки.

В Ужгороді пограбували жителя Тячівщини

За словами потерпілого, коли він перебував в одній з кав’ярень Ужгорода, до нього підбіг невідомий чоловік, вихопив у нього сумку, де знаходилося близько 40 тисяч гривень, і втік.

Автомобіль злетів з траси і врізався в бетонну стіну. Двоє загиблих

Водій автомобіля «Volkswagen Sharan» на автодорозі сполученням «Мукачево-Роганин-Львів» не впорався з керуванням та з’їхав з автодороги. Внаслідок аварії водій та пасажир загинули на місці.

Газету РІО відзначили на Дні журналіста

Медійники краю таємним голосуванням визначили найкращого журналіста Закарпаття. Зокрема, колективу тижневика РІО подякували «за демонстрацію того факту, що друковане видання може вижити й бути успішним без зовнішніх фінансових вливань».

Закарпатцям, який з вибухівкою зловили у Києві, дали умовні терміни

Відбувся суд щодо двох мукачівців, у яких у листопаді минулого року поліція Києва виявила вибухівку.

Знущання над конем: Поліція порушила справу

Як ми розповідали, у Рахівському районі колишній лісничий прив'язав коня до автомобіля і тягнув його по асфальту. Кінь зазнав травм. У нього обдерта шкіра, вибите око.

На Тячівщині пограбували туриста з Івано-Франківщини

Мешканець Надвірної, який перебував на відпочинку в Солотвину, заявив у поліцію про пограбування. Невідомий чоловік відібрав у потерпілого гаманець із грошима та мобільний телефон.

Працівники Ясінянського лісомисливгоспу врятували коня

Кінь, якого 6 червня було знайдено у селі Чорна Тиса на Рахівщині був травмований – на ньому були садна з лівої сторони, рвана ліва повіка та рвана рана на задній лівій кінцівці.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат