Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9300, 20

Правий сектор влаштує в Ужгороді акцію проти "поліцейського свавілля"

Це всеукраїнська акція, в Ужгороді вона відбудеться у четвер, 21 червня. Проходитиме по вулиці Ф. Ракоці 13, напроти обласного управління МВС.

Мукачівець обкрадав медичні заклади

Слідчий Мукачівського відділу поліції за п’ятьма епізодами крадіжок з приміщень медичних установ міста провів досудове розслідування. Справу з обвинувальним актом направив до суду. Підозрюваний у вчиненому перебуває під вартою.

Сервісний центр ТОВ "АВЕ Ужгород" – за новою адресою

Вже невдовзі, а саме – з понеділка, 25 червня 2018 року Сервісний центр ТОВ "АВЕ Ужгород", що надає обласному центру послуги з контейнерного вивезення сміття, відкриється за новою адресою

На Закарпатті визначили кращих державних службовців області

Сьогодні, 20 червня, в Закарпатській ОДА відбулося урочисте нагородження переможців та учасників Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у Закарпатській області.

Стало відомо, які професії є найзатребуваніші в Закарпатській області

На кінець весни 2018 року в Закарпатській області найбільший попит серед професій мали робітники з інстументом та робітники з обслуговування. В той час, як найменш затребуваними були законодавці, керівники і менеджери.

У Мукачеві чоловік обікрав помешкання і побив жінку

Поліцейські затримали мукачівця одразу за двома злочинами.

Термінатор на Закарпатті: що знаменитий актор робить на Синевирі?

Відомий американський актор Роберт Патрік прибув на Закарпаття для зйомок історичного екшену “Захар Беркут”.

ПриватБанк став АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

У зв’язку зі зміною типу акціонерного товариства ПриватБанк змінює своє офіційне найменування з ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» на АТ КБ «ПРИВАТБАНК».

В Ужгороді житель Худльова пограбував мукачівця

Сьогодні, 20 червня, вночі поліцейські Ужгорода отримали повідомлення про злочин, скоєний на вулиці Залізничній в обласному центрі. Заявник, 39-річний мешканець Мукачева, пояснив, що кілька годин тому незнайомий чоловік вихопив у нього планшет.

Ужгородці хочуть, щоб до каштанів на Київській набережній підсадили клени

В Ужгороді презентували результати громадських консультацій щодо того, які дерева потрібно підсадити до хвориї каштанів на Київській набережній.

В Ужгороді вантажівка звалила світлофор

В Ужгороді на перехресті вулиць Заньковецької-Грушевського водій вантажівки зачепив один із кабелів мереж, через що один зі світлофорів впав.

Укрзалізниця планує до кінця літа запустити євроколією поїзд Мукачево – Будапешт

До кінця літа Укрзалізниця планує запустити євроколією обіцяний поїзд Мукачево – Будапешт. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

87-річний водій жигулів, через неадекватне водіння, спричинив зіткнення з мотоциклістом

Ужгородські правоохоронці розслідують факт травмування у ДТП мотоцикліста.

У селі Богдан горів житловий будинок

Сьогодні, 19 червня, у селі Богдан (Рахівщина) на вул. Шевченка загорівся житловий будинок. Про це повідомили рятувальників жителі сусіднього дому, коли побачили дим над будівлею.

У середу назвуть кращих держслужбовців Закарпаття

У середу, 20 червня, в Закарпатській ОДА відбудеться нагородження переможців обласного етапу щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець".

На Закарпатті за два роки оголосили понад півтори тисячі конкурсів на державну службу

В Ужгороді відбувся брифінг присвячений сторіччю української державної служби за участі Миколи Трофименка, заступника начальника міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях.

На Закарпатті від продажу землі до бюджетів усіх рівнів надійшло понад 37 мільйонів гривень

З початку року в області продано 128 земельних ділянок державної та комунальної власності на площі 23,77 га вартістю – 31 млн. 132 тис. гривень.

У Перечинському, Виноградівському та Іршавському районах невдовзі відремонтують деякі дороги

Відбувся тендер на капітальний та середній поточний ремонт трьох автодоріг місцевого значення.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат