Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 9280, 20

Юрій Фущич: «В   середньому по Закарпатській області на одну вакансію претендують троє безробітних»

Впродовж п’яти місяців поточного року послугами служби зайнятості скористалися понад 17 тисяч закарпатців, майже 9 тисяч з них – працевлаштовані. Про це під час брифінгу в прес-центрі закарпатської ОДА повідомив директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич.

Власників мотодельтаплану підозрюють у намаганні незаконно пересікти держкордон

Сьогодні, 21 червня, поблизу села Дерцен (Мукачівщина) прикордонники почули шум двигуна літального апарату, який прямував у бік Угорщини.

На Ужгородщині сталося вбивство літньої жінки — підозрюваний 54-річний сусід

Учора ввечері у Ірляві сталося вбивство. Правоохоронці, які виїхали на місце події, встановили, що 84-річна пенсіонерка загинула від удару тупим предметом по голові.

В Ужгороді націоналісти пікетували будівлю обласної поліції

Близько двадцяти українських націоналістів пікетували будівлю обласного управління національної поліції.

В історичній частині Ужгорода споганили стару будівлю "жлобськими" дверима

Стара забудова нищиться переробками, надбудовами і рагульськими "євроремонтами". Або і взагалі зноситься. Міська влада не хоче помічати брутальних змін у центрі Ужгорода.

В містах Закарпатської області відбудеться свято футболу! 

Організатори підготували конкурси та розваги, розіграші призів, у тому числі й квитки на матч збірної України у Лізі Націй. На святі буде ді-джей та музична програма, а ще зустріч із зіркою українського футболу. Хто це буде? Приходьте і дізнаєтеся.

На вихідні в Ужгороді пройдуть змагання з мотокросу

23-24 червня в Ужгороді на мототрасі "Загор Крос Екстрім" (вул. Загорська, 170 а) відбудеться особисто-командний чемпіонат Закарпатської області та Кубок Ужгорода з мотоциклетного спорту.

Прокуратура затримала на хабарі голову комісії Міжгірського медичного коледжу

Хустською місцевою прокуратурою спільно з співробітниками   міжрайонного відділу 2 Управління захисту економіки в Закарпатській області ДЗЕ НП України затримано «на гарячому», при отриманні   3 тис грн   неправомірної вигоди, голову циклової медичної комісії, викладача – методиста Міжгірського медичного коледжу.

У вихідні на Іршавщині пройде фестиваль ковальського мистецтва «Гамора»

Традиційний фестиваль ковалів та народних промислів «Гамора 2018» скликає любителів обробки металу 23-24 червня у село Лисичево на Іршавщині.

Москаль: «Градобій із буревієм завдали Закарпаттю збитків на понад 60 мільйонів гривень»

Градобій із буревієм, що пронеслися Закарпаттям 12-13 червня, загалом завдали збитків на понад 60 мільйонів гривень. Такі попередні підрахунки, зробленими комісіями, що обстежували пошкоджені приватні дворогосподарства, соціальні об’єкти, лісовий фонд, об’єкти інфраструктури тощо.

У Виноградові незаконно працював інтернет-провайдер та оператор кабельного телебачення

Слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, за оперативного супроводу відділу протидії кіберзлочинності та процесуального керівництва обласної прокуратури, скерували до суду справу відносно правопорушення, яке скоїли двоє виноградівців. Чоловіки, використовуючи своє службове становище, налагодили систему незаконного постачання Інтернету, супутникового телебачення та матеріалів з обмеженим доступом своїм користувачам. Наразі за їх неправомірні дії їм загрожує ув’язнення

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат